טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 16 ואני שוקלת 46 והגובה שלי הוא 1.59 אנשים אומרים לי שאני נראת רזה אבל אני לא מרגישה ככה.. אני מרגישה שיש לי מעט שומן להוריד בבטן וברגליים, לפחות 4 קילו כדי להגיע למבנה גוף רזה נורמלי. אני לא רוצה להיות כולי עור ועצמות או להגיע למבנה גוף רזה ממש באופן משמעותי, אני רק רוצה להיות רזה יותר ב4-5 קילו. התחלתי אימונים גופניים לחיטוב הגוף, והשאלה שלי היא האם האימונים האלה גם מפחיתים מהמשקל? כי יש שאנשים שאמרו לי שאימונים לחיטוב הגוף הם רק מעצבים את הגוף ונותנים לו צורה ולא עוזרים ממש לירידה במשקל, והמטרה שלי היא בעיקר להוריד את המשקל ורק אחרי זה לדאוג לעיצוב הגוף.
אשמח עם תוכל לענות לי על השאלה :-) תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ואולי יש לך הפרעות דימוי גוף, תופעה שבדרך כלל מקדימה הפרעות אכילה. אם את רוצה להשאר בריאה, אסור לך לרזות. לשאלתך: אימונים אירובים מומלצים למטרת הרזיה ובכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד