ירידה במשקל!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל!!
    ונוס
    04/04/2007

שלום!!
    רציתי לשאול שתי שאלות..
    א. מהי הכמות המומלצת של פחמימות שיש לצרוך בארוחת צהריים?...(כוס\2 כוסות\ מספר כפות)?
    ב. התחלתי דיאטה עם תפריט מסודר ואני עושה 5 פעמים בשבוע ספורט..שאלתי היא:אם בעוד מספר שבועות אפסיק לעשות כל כך הרבה ספורט אך אמשיך עם התפריט...זה יעצור את הירידה במשקל??
    תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל!!

הוספת תגובה

• ספורט ומשקל

ד''ר רוני חרמון
    04/04/2007

בספורט יש צריכת קלוריות כך שניתן לאכול יותר קלוריות ולשמור על המשקל אם תפסיקי לעשות ספורט את צריכה לאכול פחות בהתאם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לתשובתך

ונוס
    05/04/2007

שלוםם!!
    אבל אם אני אוכלת כרגע תפריט "כאסח" כלומר, ממש מצומצם.
    כאשר אני אפסיק אם הספורט אני לא אוכל להוריד מהתפריט!!
    אז מה זה אומר?? שהיידה במשקל תעצר לי...???
    תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לתשובתך

מוניקה קרן
    05/04/2007

היתי ממליצה לך להוסיף אוכל בהדרגה לתפריט שלך, ולהגיע לאכילה "נורמלית", מבלי להוריד מהפעילות הגופנית. כך השוק שיווצר לגוף יהיה קטן יותר, וסיכוייך לשמור על המשקל החדש שלך יהיו טובים יותר.
    בהצלחה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב,

אור
    07/04/2007

שלום,
    בעבר, עשיתי דיאטה וירדתי במשקל, אך עדיין לא הגעתי למשקל יהרצוי, אני מתאמנת במכון כושר 4 פעמים בשבוע, עושה הרבה פעילות אירובית כמו, הליכון ואופניים וגם אנארובי. גופי הפך שרירי אך המשקל לא יורד, כידוע, שריר שוקל יותר משומן אך, מה עליי לעשות כדי לרדת עוד 2 ק''ג. חשוב לי להדגיש שהתזונה שלי בריאה ,אני אוכלת 3 ארוחות ביום מסודרות.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו