גיינר-עלייה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיינר-עלייה במשקל
    (:
    26/12/2009

היי מה נשמע
    אני יודעת שאת לא בעד תוספים כאלה ואחרים אבל יש לי בעיה שאני צריכה לעלות במשקל (נשאר לי עוד 2 וחצי קילו לעלות) ואני לא מצליחה עם אוכל
    המליצו לי על תוסף גיינר שכפית מדידה אחת שווה 600 קל' כך שיהיה לי את התוספת הזאת ליום בנוסף לאכול וזה יעזור (אני מקווה ומאמינה)
    הכוונה שלי היא לחלק את הכף מדידה של הכוס לחצי כוס וחצי כוס ולשתות פעם בבוקר ופעם לאחר אימון
    רציתי לשאול במידה ואני מתחילה עם זה יש בזה כמות די גבוהה של פחמימות וחלבונים לאחר אימון אם אני יישתה את זה כמה זמן אחרי אני יכול ורצוי לאכול את הארוחת ערב? (עם הבציים,גבינות,לחם) ככה שלא יווצר עומס על הקיבה ועל יכולת הספיגה הנכונה של הפחמ' והחלבון?
    אשמח לתשובה מפורטת חשוב לי מאוד הנושא
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיינר-עלייה במשקל

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לגיינר

ד
    26/12/2009

אני מאוד רוצה להשמין, גיינר מתאים גם להשמנה
    ולא רק לאנשים שרוצים לעלות במסת שריר??
    כי אם כן אז זה יהיה לי מעולה לפי מה שכתוב
    למעלה שבכפית יש 600 קלוריות....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שכתוב למעלה

אהרון רזון
    26/12/2009

או טעות הקלדה של הגולשת או שקר של היצרן לצורך קידום מכירות.
    אני מקווה שהאפשרות הראשונה נכונה. אני מתכוון ל600 קק"ל בכפית.
    המזון בעל הערך הקלורי הגבוה ביותר הוא השומן. אפילו בהנחה הלא נכונה שהמוצר כולו שומן,
    תוכן הכפית צריך לשקול כמעט 70 גר כדי להגיע ל600 קק"ל וזה לא יכול להיות. אולי לא מדובר על כפית אלא על כוס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכוס גיינר יש 600 קלוריות??

ד
    28/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, אם מכיל בערך 150 גר אבקה

אהרון רזון
    29/12/2009

למרות הטעונים של המפרסמים כי הכול טבעי ואין תופעות לוואי, צריך לקחת בחשבון שכל מה שיוצא מבית חרושת ועבר עיבוד, חדל להיות מוצר טבעי גם אם מכיל כחומר גלם רכיבים טבעיים.
    בלי לדבר על הפן הכספי, שימוש ממושך במוצרים מסוג זה עלול, בין היתר, לגרום נזק לכליות. בכדי להשיג שיפור גופני (הרזיה\עליה במשקל) לאורך ימים צריך לשנות את אורחות החיים ולהתאים את התזונה לנתונים האישיים והמטרה. זה בטח לא משיגים על ידי תרופות או אבקות פלא, כי ברגע שמפסיקים (וטוב שכך) לקחת אותם, חוזרים למצב ההתחלתי. השרירים ובכלל במשקל, אינם קופת חיסכון, צריך להמשיך לתחזק אותם על ידי תזונה מתאימה (אך לא רק).
    את צריכה הדרכה של איש מקצוע שיבנה לך תפריט הכולל הרבה מאכלים בריאים בעלי צפיפות קלורית גבוהה, אבל להבדיל מאבקות, עדיין כחלק מהתרכובת הטבעית שלהם. אם הוא מקצועי דיו, גם ילמד אותך מתי ועם מה לאכול אותם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון

יונית
    30/12/2009

אתה צודק בהחלט !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלייה במשקל

ליטל סמואל-לוי
    26/12/2009

גיינר יכול לסייע לך לעלות במשקל. לחלק את הכוס לפעמיים זה רעיון טוב. אני מציעה לך לשמור על הארוחות הקבועות בוקר, צהריים וערב, ואת הגיינר להוסיף בין הארוחות. את יכולה להוסיף בין לבין גם מאכלים "קטנים" עם צפיפות אנרגטית גבוהה כמו שקדים, אגוזים, פירות יבשים, חטיפי שומשום, חלבה...
    לגבי האימונים - תנסי להקפיד לאכול בשעה מיד לאחר האימון כדי לצמצם פירוק, לא משנה אם זה גיינר או ארוחה. את הכמות - רק את יכולה לקבוע לפי תחושת השובע שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

(:
    26/12/2009

אוקיי אבל אם אני שותה את הגיינר מייד בסיום האימון,מתי לאכול את הארוחת ערב שלי של הביצים גבינות לחם וכו' תוך כמה זמן? על מנת שלא יהיה עומס על הגוף ולא להרגיש כבדות ולא נעים? וגם כמובן לא לגרום לעודף חלבון ופחמימה גל מהמשקה וגם מהמזון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

(:
    28/12/2009

?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו