טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ראיתי שאין פורום לאנשים שרוצים להשמין או שזה לא שייך לפה,אבל לא מצאתי מקום נכון יותר לשאול את השאלה
אני בן 20 רזה לא משמין לעולם מבנה גוף רזה גובה 1.80 משקל 65 לפעמים קצת פחות
רוצה להשמין ולא מצליח ורציתי לדעת אם יש דרך כל שהיא להשמין חשוב לי לציין שאני לא אוכל מסודר לפעמים ארוחה אחת ביום ולפעמים 5 אם יש איזה שהוא תפריט מומלץ אני אשמח לשמוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי שלומי, כדי לעלות במשקל עליך לאכול 6 ארוחות בעלות עומס קלורי. ביניים יכולות להיות חלבה, שקדים, אגוזים, סקנדישייק. עיקריות שמכילות חלבון, פחמימות ושמנים.
בנוסף ממליץ לך לבצע פעילות כח תוך כדי העליה במשקל.
בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוד דבר,לאכול 6 ארוחות ביום זה אומר לאכול גם כשאני לא רעב ולאכול ממש בכוח ,האם זה מומלץ ?
דרך אגב סתם ליידע כללי האם אתה מכיר או שמעת על מישהו שהיה רזה מאוד וכתוצאה מאכילה של 6 ארוחות ביום הוא השמין ? אבל אני מתכוון למשהו משמעותי ולא רק לנפח את הבטן אני מתכוון לידיים לחזה רגליים ישבן וכו' ואם התוצאות נשמרות או שעלי לאכול כל החיים 6 ארוחות אחרת המצב יחזור לקדמותו ?
תסלח לי על כמות השאלות ,אך לצורך העניין עלי להבין את כל הדברים ששאלתי מודה לך מאוד
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים