נפילות סוכר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפילות סוכר
    קרן
    03/01/2010

שלום ,
    עליתי 20 קילו בשנתיים האחרונות - אוכל וחוסר פעילות זאת הסיבה- וכמובן אכילה רגשית
    אני נמצאת עכשיו בתקופה קריטית בחיי וחייבת לרדת אותם הכי מהר שאפשר בלי לגרום נזק
    לפני שעליתי במשקל הייתי מתאמנת במשך שנים כל יום בחדר כושר ואוכלת מסודר , ככה שהרגלי אכילה בריאים מוכרים לי ו בהחלט אהובים עליי ...

חזרתי עכשיו לחדר כושר , אבל אני יורדת ממש בקצב איטי
    בעבר ירדתי מאוד יפה באתקינס אך זכורל י שהיו לי דפיקות לב בלילה ....

נסיתי לא מזמן דיאטה עם הרבה ספורט ומעט פחמימות אך בלילה חוויתי נפילת סוכר ככה שהפסקתי את הדיאטה באותו יום ,

מה כדאי לי לעשות כדי לרדת מהר בהנחה שאני אוהבת לעשות ספורט וחייבת לשמור על רמת סורטינון גבוהה - כי אני לא נמצאת במצב רוח אידאלי!! ( בלשון המעטה )

( אני צריכה לרדת 30 קילו )
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפילות סוכר

הוספת תגובה

• מישהו?<?

קרן
    05/01/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מיכל

ד''ר רוני חרמון
    05/01/2010

לא קיים דבר כזה נפילת סוכר אם יש דבר כזה חייבים להבדק כי אז מדובר במחלה. כל מה שאת אוכלת בסופו של דבר מתפרק לסוכר ולכן לא יכול להיות מחסור בסוכר. הבעיה בראש שלך ובכדי לרדת במשקל את חייבת לשנות גישה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו