טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. אני בן 23, זכר, גובהי הוא 170 ס"מ ואני שוקל 80 קילו. לצערי הרב, בסילבסטר האחרון, בדיוק לפני היציאה גיליתי שהג'ינס היחיד שלי לא עולה עליי, תארו לכם איזו באסה. אני עובד בהמבורגר כבר מספר חודשים וכנראה שזו הסיבה לעלייתי במשקל. הייתי שמח אם תמליצו לי על פעילות ספורטיבית ותפריט כלשהו על מנת להוריד במשקל. סדר יומי הוא כזה: מתעורר ב10 וחצי בבוקר, ועובד מהשעה 14:00 עד 22:00, הולך לישון ב3 וחצי לפנות בוקר. אני חושב להתחיל ללכת הליכה של 45 דקות חמישה ימים בשבוע, וגם לאכול פחות ממה שהתרגלתי.
הסבירו לי שיש עניין של חילוף חומרים ולכן אצטרך לאכול כל כמה שעות, אז כל כמה שעות אני אצטרך לאכול ומתי את הדברים העיקריים?
"ארוחת הבוקר" שלי היא בדרך כלל בשעה 12 בצהריים, וכוללת חביתה עם עגבניה בתוך פיתה, ואח"כ אני אוכל ב5 אחר הצהריים ארוחה שכוללת חזה עוף עם טחינה ועגבניה בתוך פיתה. האם זה בסדר עד כאן? ומה הלאה מהשעה 5 אחר הצהריים? איך אסדר הכי טוב שעות אכילה על פי סדר יומי שציינתי? ומה לאכול? אלוהים אדירים.... זה כל כך מסובך תעזרו לי!!!!
תודה רבה ואשמח לפירוט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים