טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי....אני לא יודעת מאיפה להתחיל...בזמן האחרון יש לי תאבון מטורף וגם שאני שבאה בא לי עוד...בעצם אני כמעט לא מרגישה תחושת שובע..ואני גם אוהבת הרבה שטיות כחומר קונפלקס עם חלב שוקולדין ובמבות..אני מודעת לכמות הקלוריות ואני לא עוברת בדר"כ את ה1200 אני עובדת במשרד שם אני יושבת כל היום ולא ממש פעילה ולפני זה הייתי במכון כמעט כל יום,עכשיו יוצא לי בערך 2-3 בשבוע...יש לי גם עצירות והבטן נפוחה עליתי כבר 5 קילו והפסקתי את הגלולות כי חשבתי שזה אולי בגלל זה אבל התיאבון רק הוגבר.... האם זה בסדר לאכול כל יום פינוק או צריך להביל את זה לפעם בשבוע? אתם יכולים להמציץ לי תפריט לדוגמא? ומה אני צריכה לעשות כדי להוריד אחוזי שומן בגוף? בד"כ היום שלי כזה אני קמה ב6וחצי שותה נס קפה בעבודה עוד נס קפה וב10-11 אוכלת חצי לחמניה מחיטה מלאה עם גבינה\חומוס בסביבות 12-13 אני אוכלת סלט במסעדה עם גבינה\טונה ורוטב כלשהו או סנביץ מחיטה מלאה עם חביטה או משהו....ואז עד שאני יוצאת הביתה אני מנשנשת עוגיה או וופל עם קפה או פירכית מה שיש במשרד ואיך שאני מגיעה הביתה לא משנה אם אני מפוצצת אני ישר רצה למקרר ולוקחת מעדן דיאט ואז קונפלקס ואז עוד משהו....תעזרו לי אני כבר מיואשת מעצמי הכול קטן עליי ואני מרגישה כמו חזירה! אף פעם לט הייתי ככה פעם הייתי אוכלת הרבה יותר והייתי רזה פתאום התחילה לי עלייה במשקל..
אוףףףףףף מצטערת על ההתבכיינות אבל אני ממש מיואשת כבר.. תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דיאטה זה מצריך ידע ורצוי להתיעץ עם בעל מקצוע. אין טעם ללתת תפריטים את יכולה לקרוא בעיתון בכול יום מתפרסם תפריט חדש בכדי להצליח בדיאטה פרט ליעוץ מקצועי חייבים מחוייבות והתמדה. בכדי לעצור את התאבון המוגבר תנסי יום אחד רק לשתות מבלי לאכול ולהמשיך אחר כך בדיאטה מתוכננת היטב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים