קלוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלוריות
    אילן
    04/01/2010

שלום רציתי לדעת משהו,
    אני בן 20 חייל, אוכל כל יום רק בשעה 7 בערב ארוחה אחת, כל היום לא אוכל ולא שותה שום דבר.
    האם כשאני אתחיל לאכול כמה ארוחות ביום אני ישר יעלה במשקל? כי הרי הגוף התרגל ל600-700 קלוריות ביום, או ששריפת הקלוריות הבסיסית לא משתנה?
    חשוב להדגיש שאני כמעט כל היום יושב.

תודה אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלוריות

הוספת תגובה

• אתה אוכל רע מאוד

אהרון רזון
    04/01/2010

יהיו הנתונים הגופניים שלך מה שיהיו, היקף התפריט שלך, גורם נזק בריאותי. אני מתאר לעצמי שגם ההרכב לא יותר מושכל. אתה זקוק לתפריט מותאם לנתונים שלך על ידי איש מקצוע ואתה גם חייב להתחיל לזוז מהכיסא.
    בטח שאם תתחיל לאכול כמות נורמלית תשמין אלא אם תעשה את זה בהדרגה מלווה בפעילות גופנית יומית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שוקל 47 גובה 162

אילן
    05/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רק תת-תזונה, גם תת-משקל

אהרון רזון
    05/01/2010

גש לטיפול, עם הבריאות לא משחקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו