טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 25 משקל 63 גובה 1.63. עושה 2-3 בשבוע הליכות בהליכון חשמלי בבית +2 עיצוב בסטודיו סי.אני רוצה לרדת ל-57 ק"ג התפריט שלי בבוקר- 2 פרוסות קל +כף ריבה או גבינה 5% +עגבניה+נס קפה עם סוכרזית פרי צהריים-5-6 כפות תפוח אדמה או פתיתים או פסטה או 2 פרוסות קל + חזה עוף או טבעול לייט+סלט עם כף טחינה פרי ערב- 2 פרוסות קל או כוס של דגנים מלאים (פיטנס)+ נס קפה+ גבינה 5 % + חביתה מטוגנת בתרסיס קנולה.+סלט עם כף טחינה פאי
* לפעמיחם במקום כף טחינה אני אוכלת 7 שקדים.זה בסדר??? * 2-3 בשבוע אני אוכלת חטיף אנרגי עם מעט שוקולד (אני חייבת מתוק) * שותה הרבה מים התפריט בסדר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התפריט שלך מצוין. אני מניחה שבארוחה האחרונה התכוונת "פרי" ולא "פאי" כמו שכתבת. תכנני-2-4 ק"ג בחודש - יותר מזה לא מומלץ. לגבי הפעילות - סטודיו C זה מצוין לחיטוב אבל זה לא למטרת ירידה במשקל. אם היעד שלך הוא כרגע ירידה במשקל אני ממליצה לך לקדיש את ארבעת הפעמים בשבוע לפעילות אירובית (את יכולה גם כמובן בנוסף לסטודיו C). בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
1. לגבי הפרי זה אכן פרי ולא פאי. 2. לגבי פעילות אירובי אני עושה 2-3 בשבוע הליכות ריצות בהליכון חשמלי בבית.בנוסף ל2 עיצוב בסטודיו סי. *חשוב לי לציין שבסטודיו סי יש שיעורי אירובי כגון:מחזורי ודינמי. אני אוהבת רק את המחזורי אבל השעות שהוא נערך לא מתאימות לי בגלל הלימודים שלי. 3. לגבי השאלות האחרונות לא ענית לי: *אם אפשר במקום כף טחינה 7 שקדים?וכמה כפות טחינה אפשר ביום? *אם אפשר 2-3 בשבוע חטיף אנרגי עם מעט שוקולד 99 קלוריות? תודה רבה...
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים