טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלוב רב, התחלתי לפני חודש ושבוע דיאטה הכוללת ספורט - 4 ימים בשבוע הליכה של שעה. נשקקלתי בפעם ה1 לפני שבוע וירדתי רק 2 קילו, משהו פה לא מסתדר לי, אשמח לשמוע ממך מה אני עושה לא נכון ואיך אני יכולה להשתפר או לשנות..
סיפקת לי מעט נתונים על עצמך, אך נראה לי די בסדר. קצב ירידה מעט איטי (תלוי בגילך ובעודף המשקל שלך), אך סביר.
כבר עכשיו התפריט שלך דל מאוד בפחמימות, כך שאיני יודעת אם דיאטת חלבונים תשפיע דרמטית. פרט לכך, איני ממליצה על "דיאטות" לטווח קצר. הירידה במשקל צריכה להיות ע"י שינוי אורח החיים והאכילה באופן קבוע ולא רק לתקופת ההרזיה, כך תבטיחי שהמשקל החדש והנמוך ישאר ולא יחזור.
הקפידי לשתות הרבה מים.
בברכה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הנה עוד כמה פרטים שלא ציינתי: אני בת 27 , שוקלת 70 קג , גובה 1.70. אני שותה 2 ליטר מים ביום .
מה הסיבה שקצב הירידה שלי מאוד איטי? מה אפשר לשנות או להוריד מהתפריט הנוכחי?
כמובן שאני רוצה לרדת עוד ובלי שום קשר אני לא מחפשת קיצורי דרך, אני מרגישה שאני עובדת קשה מאוד ( הורדתי הרבה מאכלים ודברים טובים שאהבתי לאכול) וזה מתסכל להבין שלא התקדמתי הרבה.
ועוד שאלה קטנה: אם אני אוכל רימון בינוני כל יום בערב לאחר ארוחת ערב זה יקלקל לי? אני יודעת שברימון יש הרבה קלוריות, האם זה משמעותי?
ושוב, תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קשה לדעת מדוע קצב הירידה הוא איטי. זה תלוי בחילוף החומרים הפרטי של הגוף.
לטעמי את יכולה להוסיף רימון אחרי ארוחת הערב.
כדי לזרז את קצב הירידה את יכולה להגביר את קצב ההליכה למשל. סה"כ אינך בעודף גדול ולכן זה קצב ירידה סביר. זה לא כל כך חשוב כמה מהר תגיעי למשל היעד, בעיקר שתגיעי ותצליחי לשמור עליו.
בברכה מוניקה קרן
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד