האם תפריט זה טוב??????.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם תפריט זה טוב??????.....
    שקד
    09/01/2010

שלום ירדתי במשקל וכרגע אני מעוניינת לשמור עליו האם תוכלו לייעץ לי לגבי התפריט:
    בוקר-2 עוגיות
    ארוחת עשר -2 פרוסות לחם מלא עם קוטג' 5%/ גבינה צהובה 5% +פרי (תפוח/קלמנטינה)
    ארוחת צהרים- שניצל טבעול+ כוס וחצי שעועית/פסטה/פתיתים/אפונה/אורז מלא+ סלט ירקות
    ביניים- חטיף גרנולה +פרי
    ערב- 2 פרוסות לחם מלא+גבינה צהובה 5%+ סלט ירקות או 2-3 פרכיות+קוטג' 5%+ סלט ירקות או ביצה +סלט ירקות.

*בין הארוחות אנימנשנשת המון ירקות האם זה מוסיף הרבה קלוריות?.
    *אני מאוד אוהת עוגיות ולפי ניסיון אם אני מוותרת עליהם על בסיס יומי אח"כ אני צוללת אותם , האם זה בסדר 2 עוגיות ביום??...
    * מסיבות בריאותיות אסור לי לעשות ספורט האם אני צריכה לדלל את התפריט?..

אשמח לתשובות ברורות...

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם תפריט זה טוב??????.....

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי....!!!

שקד
    10/01/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל, גובה, משקל?

אהרון רזון
    10/01/2010

כמה ירדת ותוך כמה זמן?
    מה היה היקף תפריט היומי?
    מתי התחלת את השמירה?
    את צמחונית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בת 16....

שקד
    11/01/2010

גובה-1.50 משקל 44....
    אני צמחונית והדיאטה שעשיתי הייתה בהרבה יותר מצומצמת- לחם קל, ללא תוספת בארוחת צהרים, קוטג' 3%, חטיף אנרגיה60-80 קלוריות....
    המשקל הקודם שלי היה 50 קילו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמירה אחרי ירידה

אהרון רזון
    11/01/2010

נתוני הגובה והמשקל שלך בנוסף לדיאטה דלה מאוד שעשית ולחוסר יכולת לבצע פעילות גופנית,
    לא יקלו על השמירה, אבל עם הרבה כוח רצון וידע (כמעט ) הכול אפשרי.
    לא תהיה בררה אלא לשנות את הרגלי האכילה שלך לצמיתות וזה כמובן כרוך בוויתורים כמו האהבה
    (שהפכה לתלות) לעוגיות. 2 עוגיות כל יום אינו מומלץ לנתונים שלך בהתחשב שהנטיה להשמנה
    לא נעלמה.
    כעיקרון אחרי "תקופת היובש" את צריכה לחזור לתזונה נורמלית כמותית ואיכותית, אבל בהדרגה כי אחרת הגוף שלך ש"למד" להסתדר במועט, יגיב בהשמנה.
    הרי הצעות השיפור שלי:

בוקר-2 עוגיות
    ****לא עוגיות אלא פרוסת לחם מלא עם יוגורט 1.5% ופילפל אדום

ארוחת עשר -2 פרוסות לחם מלא עם קוטג' 5%/ גבינה צהובה 5% +פרי (תפוח/קלמנטינה)
    **** רק פרוסה. קוטג' 3% ( חצי גביע) בלי גבנ"צ.

ארוחת צהרים- שניצל טבעול+ כוס וחצי שעועית/פסטה/פתיתים/אפונה/אורז מלא+ סלט ירקות
    ****פסטה מלאה (רק כוס), לא פתיתים
    ביניים- חטיף גרנולה +פרי
    *****בלי חטיף

ערב- 2 פרוסות לחם מלא+גבינה צהובה 5%+ סלט ירקות או 2-3 פרכיות+קוטג' 5%+ סלט ירקות או ביצה +סלט ירקות.
    *****קוטג' 3% (חצי גביע) + ביצה + חלבון ביצה.

*בין הארוחות אנימנשנשת המון ירקות האם זה מוסיף הרבה קלוריות?.
    *****זה בסדר
    *אני מאוד אוהת עוגיות ולפי ניסיון אם אני מוותרת עליהם על בסיס יומי אח"כ אני צוללת אותם , האם זה בסדר 2 עוגיות ביום??...
    ******ראי למעלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו