רגישות רק לגבינה, יכול להיות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות רק לגבינה, יכול להיות?
    אחת
    20/01/2010

אני בת 26,
    במשך שנתיים לפחות שמתי לב שכשאני אוכלת גבינה, תוך יום - יומיים אני מפתחת נזלת סמיכה שלוקח לה כמעט שבוע לעבור.

עשיתי הרבה פעמים הפסקות, ואז לא הייתי מנוזלת (פה ושם כן, אבל לא ברצף של 20 טישויים ליום..)

מה שכן, אני אוכלת כל יום צלחת חלב+דגנים, לבן, לפעמים גם קוטג, וחמאה.

ואף אחד מאלה לא בעייתים בשבילי.

בנתיים לא בדקתי, כי כל מי שאני מדברת איתו, צוחק מזה, אז רציתי לדעת אם יכול להיות, ואם כדאי לי לבדוק, ואיפה.

בתודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עם עובדות לא מתווכחים

אהרון רזון
    20/01/2010

אלרגיות, רגישות ואי סבילות למוצרי מזון מסויימים זה עניין אינדיבידואלי. זה נדיר אבל התופעה קיימת. הייתי ממליץ לך לגוון, כל פעם גבינה אחרת לכמה ימים וכך תדעי אם סוג מסויים גורם לתופעה או זה כללי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, יש ענין בבדיקת אלרגיה?

אחת
    21/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא תמיד מגלים את סיבת התופעה.

אהרון רזון
    21/01/2010

בשלב הראשון יש לנקוט בשיטת השלילה, כפי שהצעתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו