טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. אני בת 22 בהריון (שלישי) חודש 5.יש לי בעיה כזאת. כבר שנתיים אם לא יותר אני סובלת מצרבות. כשאני בין ארוחות אני מרגישה אותן פחות אבל אחרי אוכל זה סיוט. אני לא יכולה לזוז בלי שתהיה צרבת וכשאני הולכת לישון לוקח לי שעה עד שאני מוצאת תנוחה מתאימה שלא מרגישה צרבות. לא יודעת אם זה קשור אבל עד ההריון השני לא ידעתי מה זה בכלל. חשבתי שאולי בגלל שהתחלתי את ההריון עם עודף משקל שלא ירד מהלידה הראשונה זה התחיל. אני גם לא אוכלת הכי מסודר ואני שמה לב שיש לי צרבות במיוחד אחרי שאני אוכלת טונה, במבה, סלט עם חומץ או נס קפה... אבל גם אחרי מאכלים אחרים יש לי את זה במיוחד אם אני שוכבת מיד אחרי ארוחה. אני נורא מתוסכלת זאת הרגשה לא נעימה וקצת מפריע לתפקוד היומיומי.מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים