שאלתי מדוע לא ירדתי מדיאטת חרמון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלתי מדוע לא ירדתי מדיאטת חרמון
    יעל
    28/01/2010

וסיפרתי שרק מדיאטת מיצים הצלחתי להוריד מעט ואהרון רזון עונה לי :עזבי את דיאטת המיצים.ברור שעזבתי!אבל שום דיאטה לא מזיזה אותי גם לא הדיאטה של חרמון-והוא טוען שאמורים לרדת שני ק'ג.שאלתי היא מדוע לא ירדתי כלום למרות ששמרתי בדיוק לפי ההוראות.(אני עושה אירובי 40 ד' 4-5 פעמים בשבוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי אבי

ד''ר רוני חרמון
    30/01/2010

דיאטת חרמון כמו כל דיאטה מחייבת הבנה מה עושים ולמה. בדיאטת חרמון לא משנה כמה אוכלים ומתי אבל מאוד חשוב מה אוכלים ועם מה. לדיאטה יש חוקים וכללים ויש מצב שאומנם לפי מה שהבנתי עשיתה בדיוק לדבריך אבל לא בדיוק לפי הכללים של הדיאטה ושני הדברים ממש שונים. בשמחה אתה יכול לנשות שנים והפעם לפי כל הכללים. בנוסף לכך אין דבר כזה ללא לאכול ולעלות במשקל או הפוך לאכול ולהשאר רזה. זה פשוט לא קיים וכל מי שמספר שהחבר שלו אוכל הרבה ונשאר רזה אינו מדייק במשהו. בהצלחה בנסיון השני שלך בדיאטת חרמון אבל הפעם בהדרכה מלאה ולפי הפרוטוקול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו