טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני שומרת על תזונה מאוד בריאה, כ1200 קלוריות ביום, אוכלת בעיקר עוף ודגים וירקות בלי סוכרים ופחמימות ריקות ומתאמנת 4 פעמים בשבוע 45 דקות על אליפטיקל. הורדתי בהתחלה כ2 ק"ג בקצב איטי מאוד, בערך חודש ומאז אני תקועה ולא מרזה כלל. אני בת 28 1.65 מטר ושוקלת 69 ק"ג. מה יכולה להיות הבעיה? ומה אני עושה לא נכון?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם ההיקף הקלורי של התזונה היומית נכון, את אמורה לרזות. לא ברור לי מתי התחלת את משטר ההרזיה, אבל אם את תקועה יותר מחודש הסיבה היא חילוף חומרים איטי. מומלץ לבדוק את קצב חילוף החומרים במנוחה. אם תפקוד בלוטת התריס תקין, סיבה לאיטיות חילוף החומרים יכולה להיות ריבוי דיאטות דלות ש"לימדו" את הגוף לחסוך באנרגיה כדי למנוע את "שוד השומן" שהוא מאוד לא אוהב. האם זה נכון? אם לא, אז זה גנטי אך אפשר להתגבר על זה. בכל מקרה, אל תורידי את ההיקף הקלורי של התפריט היומי, אבל הגבירי את הפעילות האירובית בעצימות בינונית - גבוהה לשעה ביום לפחות. זה אמור לחדש את הירידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד