תזונה בריאה והרבה ספורט ולא מרזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה בריאה והרבה ספורט ולא מרזה
    לימור
    30/01/2010

שלום
    אני שומרת על תזונה מאוד בריאה, כ1200 קלוריות ביום, אוכלת בעיקר עוף ודגים וירקות בלי סוכרים ופחמימות ריקות ומתאמנת 4 פעמים בשבוע 45 דקות על אליפטיקל. הורדתי בהתחלה כ2 ק"ג בקצב איטי מאוד, בערך חודש ומאז אני תקועה ולא מרזה כלל. אני בת 28 1.65 מטר ושוקלת 69 ק"ג.
    מה יכולה להיות הבעיה? ומה אני עושה לא נכון?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ועוד דבר

לימור
    30/01/2010

עשיתי בדיקות דם של בלוטת תריס ועוד דברים והכל יצא תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שאת עושה זה נכון

אהרון רזון
    30/01/2010

אם ההיקף הקלורי של התזונה היומית נכון, את אמורה לרזות. לא ברור לי מתי התחלת את משטר ההרזיה, אבל אם את תקועה יותר מחודש הסיבה היא חילוף חומרים איטי. מומלץ לבדוק את קצב חילוף החומרים במנוחה. אם תפקוד בלוטת התריס תקין, סיבה לאיטיות חילוף החומרים יכולה להיות
    ריבוי דיאטות דלות ש"לימדו" את הגוף לחסוך באנרגיה כדי למנוע את "שוד השומן" שהוא מאוד לא אוהב. האם זה נכון? אם לא, אז זה גנטי אך אפשר להתגבר על זה.
    בכל מקרה, אל תורידי את ההיקף הקלורי של התפריט היומי, אבל הגבירי את הפעילות האירובית
    בעצימות בינונית - גבוהה לשעה ביום לפחות. זה אמור לחדש את הירידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר הרזיה

שרה
    01/02/2010

אני במצב דומה והשאלה אם לשמור על כמות הקלוריות ואולי לשנות משהו בתזונה? האם מלבד להרבות בהתעמלות יש עוד משהו שמומלץ לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו