אופני כושר והורדה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אופני כושר והורדה במשקל
    הראל
    02/02/2010

שלום רב,
    אני בן 31 ומשקלי 85 ק"ג, גובה - 1.78.
    אני מעוניין לקבל ייעוץ בנוגע לאימון על אופני כושר. רציתי לדעת מהי התדירות היומית והשבועית וכן דרגת העצימות / קושי שהינכם ממליצים לי על מנת להוריד במשקל (עד למשקל האידיאלי לנתוניי) בדרך הקצרה והיעילה ביותר?

אני שואל זאת לאחר שהתאמנתי כשלוש שבועות ללא תוצאות כלל, ואני מעוניין לשוב להתאמן על פי אופי האימון שגם יניב תוצאות.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אופני כושר והורדה במשקל

הוספת תגובה

• רציתי להוסיף הערה...

הראל
    02/02/2010

חשוב לי יותר שהאימון יניב תוצאות (ירידה במשקל) בזמן סביר ולאו דווקא בזמן הקצר ביותר

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לרזות אבל

אהרון רזון
    03/02/2010

הפעילות צריכה להיות מלווה בתזונה נכונה מותאמת לנתונים והמטרה שלך. אני ממליץ לגוון
    את הפעילות האירובית, למשל עם הליכה נמרצת\ריצה,\שחיה \מכשירים אירובים בחד"כ. פעילות מגוונת היא פחות משעממת וגם מפעילה יותר קבוצות שרירים.
    בכדי לראות תוצאות עליך להתאמן לפחות שעה ביום (אפשר מפוצל) בעצימות בינונית גבוהה (דופק
    לפחות 125\דקה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי הראל

ד''ר רוני חרמון
    04/02/2010

לצורך ירידה במשקל ולא לצורך סיבולת לב ריאה צריך לפדל בקצב שהדופק לא יעלה על 130 ובמשך שעה ברצף רצוי 2-3 בשבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו