אני רוצה להמשיך לרדת במשקל!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני רוצה להמשיך לרדת במשקל!
    אילנה
    02/02/2010

אני תקועה ב- 84,100 קילו. בקושי ממשיכה לרדת. עברתי ניתוח קיצור קיבה באמצעות טבעת מתכווננת, לפני שנה בדיוק. שקלתי אז 131 קילוגרמים ועכשיו אני שוקלת כאמור, 84,100. לפי הגובה והגיל שלי, מספיק שאגיע ל- 70 קילו. אלא שנתקעתי במשקל הזה ולא זז! יש לכם עצה בשבילי? אלה המאכלים שאני לא אוכלת: סוכר, שומנים, קרמים, עוגות גלידות, שוקולדים, מילקשייק. בורקס, ומאפים למיניהם. את כל זה מחקתי מהתפריט שלי. אני כן אוכלת: בשר בקר, עוף והרבה דגים. טונה, סרדינים. ביצים, מרקים: עוף ומרק ירקות. בגלל הטבעת, אני לא יכוה לאכול כמויות גדולות. ירדתי יפה אבל עכשיו כאילו הכל נעצר. מה עוד אוכל לעשות? שכחתי להוסיף שאני הולכת ברגל כמעט כל יום, אבל זו כל הפעילות הפיזית שאני עושה. כי עברתי ניתוח להחלפת פרק הירך ב- 2006 ולא החלמתי לגמרי ממנו עדיין. .אני אהיה בת 72, באפריל השנה. אני מחכה בצפייה דרוכה לכל עצה שתתנו לי. תודה מראש, אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קיצור קיבה לא מבטיח משקל אידאלי

אהרון רזון
    04/02/2010

ירדת יפה מאוד תוך שנה וגם התפריט טוב אבל לא צריכה להתנזר משומנים והכוונה היא לאלה הבריאים שמקורם מן הצומח . הגוף זקוק לחומצות שומן חיוניות. גם ירקות טריים קצוצים דק את יכולה וצריכה לאכול.
    הניתוח שעברת הולל שינוי פיזי, אך לא שינה את הגנטיקה שלך. את לא תוכלי ולא רצוי לרדת מתחת
    למשקל מסויים (זה לא אומר שבהכרח תשארי תקועה פה) שמיצג את נקודת האיזון המתאימה לגוף שלך.
    הדגש צריך להיות על הגברת הפעילות הפיזית עד כמה שהמיגבלה הרפואית מאפשרת וזה ייתכן
    שיחדש את ההרזיה. אם זאת אופציה עבורך, נסי בנוסף להליכה גם שחיה בסיגנון המתאים למגבלה.
    פעילות אנאירובית בחדר כושר חשובה לשמירת מסת השרירים, בעיקר בגיל מתקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו