טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 26, בריאה באופן כללי, לא עושה דיאטה, אבל שנים שומרת על משקל קבוע של בערך 60 ק"ג . בחצי שנה האחרונה עזבתי את בית הוריי ועברתי לגור עם בן זוגי הרגלי האכילה שלי לא ממש השתנו, אבל משום מה העליתי בערך 7 ק"ג אני כבר חודש עושה פעילות גופנית כל יום חצי שעה, ומשתדלת לקצץ קצת בכמויות שאכלתי בעבר. אבל משום מה, 7 הק"ג לא יורדים..... זה מוזר, כי זה משהו שאני לא מכירה אצלי
מה יכולה להיות הסיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הגובה שלי 1.65. מתעמלת על הליכון. בעבר כשהייתי רוצה לרדת קצת במשקל 2-3 ק"ג הליכון חצי שעה היה עושה את העבודה.... זה נכון שככל שמתבגרים קשה לרדת במשקל?
לצערי, אני מאוד אוהבת אוכל מטוגן, אבל משתדלת לטגן עם כמה שפחות שמן אני אוכלת שתי ארוחות ביום (זה מספיק לי)- ארוחת צהריים: לחמניה חיטה מלאה עם ביצה וארוחת ערב- כוס פסטה/פתיתים+ מנת ירק כל הארוחות כוללות טיגון... קשה לי לוותר על זה.... חשוב לציין שתמיד אכלתי מטוגן, אבל תמיד שמרתי על המשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ולאמץ הרגלי אכילה נכונים תוך וויתור על חלק מהדברים שאת אוהבת. בגוף שלך חל שינוי (אולי לא רק הגיל) והוא משדר שללא שינוי בתזונה, ישמין. המשקל שלך בסדר גמור אבל מה שמדאיג היא המגמה כלפי מעלה. טיגון כלשהו הוא מחוץ לתחום התזונה הנכונה. לאכול רק פעמיים ביום פסול, גם אם את מרגישה טוב עם זה. הרגלי אכילה נכונה כוללים 4-6 ארוחות ביום. התזונה היומית חייבת להיות מאוזנת ומגוונת. את אוכלת מעט מאוד חלבונים, ביצה ביום אינו מספיק. את גם לא אוכלת מספיק ירקות ואינני רואה מוצרי חלב. מאיפה את תקבלי את הסידן שבלעדיו קשה לרזות? והברזל, אם את לא אוכלת בשר\דגים? איפה הפירות? עם כל כך מעט ירקות וללא פירות ממה יבוא וויטמין C. את פשוט צריכה ללמוד לאכול. אני בדעה שאת צריכה לפנות לאיש מקצוע לצורך הדרכה תזונתית. המשיכי עם ההליכון במהירות של 6 קמ"ש או יותר (לפחות שעה ביום) אבל אפשר לגוון בפעילות אירובית אחרת.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד