כמה שאלות....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות....
    חן
    10/10/2007

שלום קוראים לי חן אני היתי אנורקסית 4 שנים ולא מיזמן יצאתי מזה צמתי 3 חודשים ואז התחלתי לאכול ירקות ואז הוספתי תירס אבל המון המון תירס והבטן פשוט מתנפחת מאוד ולא יורדת לי גם יום אחרי רציתי לדעת למה זה ככה?כמה קלוריות יש בתירס?הוא משמין עם אוכלים בכמויות גדולות?כמה אני צריכה לאכול תירס ביום?הוא עושה עצירות?כי אני לא ניכנסת לשירותים רק עם אני לוקחת לקסעדין יום אחרי זה משפיע ואני ניכנסת לשירותים וקשה לי ככה כי כל דבר קטן ממה שאני אוכלת שאני מכניסה לפה מתנפחת ישר הבטן כאילו אכלתי פרה שלמה....

רציתי לדעת עם בשוקו 0 אחוז שומן יש סוכר?ועם הוא משמין?

אני בת 18 גובהה 1.67 או 68 כי גבהתי קצת ושוקלת 43

אני ישמח עם תעני לי על כל השאלות זה באמת חשוב לי תודה רבה ולילה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות....

הוספת תגובה

• כמה תשובות

מוניקה קרן
    10/10/2007

שלום חן,

את מאוד רזה וזו הסיבה שנראה שהבטן שלך מתנפחת אחרי כל דבר שאת אוכלת. אני מאמינה שזה קורה גם אחרי שתיית מים.

תירס הוא סוג של דגן, עשיר בסיבים תזונתיים. נוצרים גזים ונפיחות במערכת העיכוללאחר אכילתו, שמוסיפים למראה נפוח. עלול לגרום לעצירות.

שוקו 0% עשוי להכיל סוכר, תלוי בסוג. ישנם כאלו שממותקים ע"י ממתיק מלאכותי ואז הם אינם סוכר.

קשה לחלק את המזונות למשמינים ולא משמינים. אם אוכלים יותר קלוריות ממה שהגוף מוציא, העודפים יאגרו בצורת שומן ותהיה עליה במשקל.

אני ממליצה לך לפנות להמשך טיפול, רצוי במרכז בו טופלת במסגרת מחלתך, עד שתחזרי לצורת אכילה נורמטיבית.

בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב....כמה שאלות אחרונות

חן
    10/10/2007

רציתי לדעת כמה אני צריכה לישקול כדי להיות במישקל תקין

ובשוקו כתוב שיש חלב,סוכר,קקאו וסוכרלוז עכשיו הבנתי שכתוב סוכר אבל עם יש סוכרזית למה כתוב סוכר?

אגב תודה על התשובות אני כל כך שמחה שאת כאן כדי לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב

מוניקה קרן
    10/10/2007

שלום חן,

מינימום המשקל התקין לגובהך הוא 50 ק"ג.

לפעמים משלבים מעט סוכר יחד עם ממתיקים מלאכותיים, וזו כנראה הסיבה לרכיבים שמצאת.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו