לחמניה מקמח מלא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחמניה מקמח מלא
    חסויה
    09/02/2010

אני במסגרת תפריט של דיאטה-שמירה. אין לי הרבה ק"ג להוריד. אני גובה 1.61 משקל 60 בת 25.
    אני משתדלת לעשות עיצוב בסטודיו סי פעמיים בשבוע+3 פעמים הליכות של שעה כל פעם.
    בבוקר- לחמניה מחיטה מלאה או 2 פרוסות קל +חביתה מטוגנת בתרסיס+קוטג'+נס קפה עם סוכרזית
    ביניים 7 שקדים+2 תמרים יבשים
    צהריים-טבעול לייט או חזה עוף בתנור או טונה+2 פרוסות קל או פסטה או פתיתים או פירה+סלט עם כף טחינה
    ביניים בננה או אפרסמון+נס קפה
    ערב- 2 פרוסות קל +גבינה צהובה לייט ועגבניה+נס קפה
    *אם אני רעבה במשך היום אז אני שותה הרבה מים ואוכלת גזר וירקות
    אם אני עדיין רעבה אז אוכלת כוס של דגנים מלאים.
    * 2-3 בשבוע חטיף אנרגי עם מעט שוקולד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחמניה מקמח מלא

הוספת תגובה

• הי חסויה

ליטל סמואל-לוי
    09/02/2010

לא ראיתי את השאלה שלך. התפריט שלך נראה מאוזן.
    לחמניה מקמח מלא היא לא תמיד שוות ערך ל-2 פרוסות לחם קל. אם מדובר בלחמניה קלה אז היא שוות ערך ל-3 פרוסות קלות בערך (כ-100-120 קק"ל), ואם זו לחמניה ארוכה רגילה מקמח מלא כמו שמוכרים בסופר (בגודל של שליש בגט) היא יכולה להיות שוה גם ל-8 פרוסות קלות....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי...

חסויה
    09/02/2010

אז לא מומלץ לאכול לחמניה מלאה כי אני אוכלת לחמניה מלאה בבוקר והיא שווה ל-8 פרוסות קל אז סיימתי את המכסה של הפחמימות כבר בבוקר,לא???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו