טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי.אני לא יודע אם מה שאני עושה עכשיו מקובל אבל אני אנסה בכל זאת. אני בן 30,זכר ושוקל 70 ק'ג על 171 לאחר ירידה של 5 ק,ג שנמשכה 3 חודשים ולא הייתה מלווה בפעילות גופנית לחלוטין ולמעשה אני רוצה להוריד עוד כ5-6 ק,ג אבל המשקל שלי תקוע כבר חודש. נרשמתי למכון כושר ואני אתחיל בשבוע הבא. וגם התחלתי לרכב בנתיים כחצי שעה ביום על אופניים 5 ימים בשבוע. השאלה שלי היא לגבי התפריט שלי שממש אין לי מושג אם הוא מאוזן או לא ואני אפרט: בבוקר אני אוכל כוס ברנפלקס עם חלב 1% או 2 פרוסות קלות שני כפות גבינה 5% וירקות. בצהריים 4 פרוסות לחם קל עם גביע שלם של גבינה או קוטג 5% וירקות. אחהצ אני אוכל יוגורט עד 3% עם פרי ובערב אני אוכל 3-4 פרוסות לחם קל חצי קופסא טונה במיים,שני כפות גבינה וביצה קשה או חביתה. והמון ירקות כל היום מכל הסוגים. 2-3 פירות ביום ו2-3 כוסות קפה ללא סוכר עם כמה כפות חלב בכל אחת1%. פעמיים בשבוע אני אוכל בשר רזה או עוף בדרך כלל בשישי שבת ומוריד באותה ארוחה פחמימיות לחלוטין. ואוכל רק עם ירקות מבושלים וסלט. מידי פעם (כל 4 ימים לערך, מוסיףטיפת אבוקדו או 5 אגוזים ודואג כל יום לאכול כפית שמן זית באוכל. ופעם בשלושה שבועות(אצל ההורים של אשתי) אוכל יומיים בשבוע אוכל רגיל ודי שמן אבל בכמויות קטנות והמון סלטים טריים. ממש לא מגזים. השאלה שלי האם התפריט הזה מאוזן דיו או שאני צריך להוסיף תוספים או מזונות אחרים(עדיין במגמה של הרזייה כמובן). אני נוטל כל יום גם אומגה 3. תודה לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לחידוש ההרזיה דרושה פעילות אירובית של לפחות שעה ביום כדי לראות תוצאות מעודדות. הערות לתפריט: - בבוקר או ברנפלקס או לחם. - גבינה 3%, יוגורט 1.5% - כל יום עוף\דג טרי ופעם-פעמיים בשבוע בשר בקר טרי איכותי.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד