חילוף חומרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חילוף חומרים
    יעל
    12/02/2010

שלום, במשך כל השנים היה לי חילוף חומרים מעולה - הייתי אוכלת כמויות אדירות של אוכל ולא עליתי בכלל.. לפני 7 חודשים התחלתי עם הפרעות אכילה, אכלתי במשך כמה חודשים פחות מ 800 קלוריות ליום.
    בעזרת דיאטנית ופסיכולוגית אני עכשיו בתהליכים מתקדמים של החלמה, אני אוכלת נורמאלי אבל הכי הרבה שלי זה 1800 ביום. זה סביר לנתונים שלי (בת 15, גובה:1.62 משקל 47) אבל זה עדיין פחות ממה שהייתי אוכלת לפני הכל. אני יודעת שאחרי הפרעות אכילה החילוף חומרים נפגע, השאלה שלי היא - האם החילוף חומרים שלי יחזור ואני אוכל לחזור לאכול יותר?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חילוף חומרים

הוספת תגובה

• התשובה כן אבל רצוי פעילות גופנית

ד''ר רוני חרמון
    14/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל זאת..

יעל
    16/02/2010

האם זה אומר שאני יכולה להגדיל את התפריט שלי בלי לעלות? בהנחה שמקודם הייתי אוכל כמויות גדולות ולא עולה..
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו