מפוצצת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפוצצת
    דנה
    18/02/2010

אני אוכלת מספר קלוריות זהה בכל יום לפי תפריט שהדיאטנית הביאה לי
    הבעיה היא שאני התחלתי לערבב את הזמנים של המאכלים
    למשל, אני אוכלת ישר אחרי ארוחת הצהריים שהיא הביאה לי מעדן 0 ו2 פרות, שזה אמור להספיק לי בארוחות ביניים כך שיוצא מצב שאני מפוצצת בצורה מטורפת אבל אניג ם לא אוכלת עד הערב(שזה אומר שאני לא מוסיפה עוד קלוריות לתפריט, אלה רק משביעה את עצמי בצורה מגוזמת- שאני גם נהנית ממנה).

אמרו לי שזה לא טוב כי כך הקיבה מתרחבת , אבל אם יוצא מצב שאני מפוצצת אבל לא אוכלת עד הערב(כך שלא מוסיפה לגופי עוד קלוריות ) מה הבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפוצצת

הוספת תגובה

• למתפוצצת

אהרון רזון
    19/02/2010

הגורם התזונתי הקובע לבקרת המשקל הוא הערך הקלורי הגלובלי של התפריט היומי.
    למספר, תוכן ומועדי הארוחות יש חשיבות משנית המשפיעה במידה מסויימת על קצב חילוף החומרים.
    מומלץ לחלק את התפריט היומי בין 4-6 ארוחות ביום (כל 3-4 שעות) על מנת להחזיק את חילוף החומרים בקצב גבוה, דבר שעוזר להרזיה ,לספיגה אופטיטמלית של הערכים התזונתיים ולהרגשה כללית טובה.
    אין להרגל הזה השפעה על התרחבות הקיבה, מה עוד שממה שאת מתארת לא מדובר על העמסה ניכרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו