שאלה לאהרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לאהרון
    ג
    23/02/2010

אני עוקבת אחרי הפורום הזה כבר כמה חודשים ומאוד נהינית לקרוא את התגובות שלך,
    תמיד ענייניות ומפורטות מאוד :)
    מתוך התגובות שלך הבנתי שאתה נגד כל המוצרים המתועשים ובעד מזון טבעי ומלא בלבד.
    גם אני דוגלת בגישה הזאת בערך בחצי השנה האחרונה...
    הייתי רוצה לשמוע על התזונה שלך, ממה מורכב התפריט שלך? ממה אתה נמנע?
    אני מקווה שזה לא פולשני מדי מצדי לשאול אותך את השאלה הזאת ואני אשמח לתשובה אם תמצא לנכון לענות עליה D:
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לאהרון

הוספת תגובה

• ברצון

אהרון רזון
    23/02/2010

קודם, תודה על הבעת הערכה.
    אכן, אני בעד המנעות עד כמה שאפשר ממאכלים מעובדים\מתועשים\משומרים ומלוטשים. עם זאת אני מודע שהחיים אינם ספר. כל מי שאינו פאנטי ירשה לעצמו "לחטוא" מדי פעם. חשוב לציין שאני לא מאמין בדיאטות דלות קלוריות ומתסכלות שתוצאתן הסופית היא השמנה מעבר לנקודת ההתחלה. אני כן מאמין בתרומה ההכרחית של הפעילות הגופנית היומית מלווה בתפריט מאוזן שמספק לגוף כל מה שהוא צריך כמותית ואיכותית. בדיאטה דלת קלוריות לתנאי הזה קשה להתקיים בלי שימוש בתוסםים שחלקם בעייתים ולא מהווים תחליף למזון טבעי גם מבחינת היעילות.

כמה מילים על סדר היום שלי שנוגע בשמירה על הכושר והרזון אחרי הורדת 40 ק"ג לפני 11 שנים:
    5 -7 בבוקר: שחיה במשך שעתיים
    ארוחת בוקר: סלט גדול מאוד: עגבניות, פילפל אדום וכתום, מלפפונים, חסה, גזר, קולרבי, בצל,שום עם לימון ושמן זית או אבוקדו. בתוכו גבינה עד 5% לפעמים גם ביצה קשה חתוכה לקוביות. פיתה מלאה\לחם מלא עם גבינה צפתית 5%.
    ביננים: פרי העונה
    צהריים: סלט גדול כמו בבוקר (בלי גבינה וביצה) 3-4 פעמים בשבוע דג טרי איכותי צלוי (250-300 גר נטו)\פעם בשבוע בשר בקר טרי רזה צלוי (250 גר)\פעם בשבוע קרע עוף ללא עור ושומן\ פעם בשבוע
    פסטה או כרובית עם גבינה בולגרית 5%\פעם בשבוע- שבועים כבד עוף צלוי\פעם בשבוע-שבועיים פשטידה על בסיס גבינות רזות וירק.
    התוספת לבשר\דג רק ירקות מבושלים\קטניות או מסתפק בסלט.
    ביניים:פרי אחד או שניים
    ערב: סלט גדול, גבינות רזות בכמות נדיבה\קופסת סרדינים (לא הרבה בגלל שזה משומר), דייסת שיבולת שועל, פרי או שניים.
    נמנע לחלוטין מאוכל מטוגן, שותה רק מים מלבד חצי כוס יין רק עם ארוחות בשריות כולל דג.
    בסופי שבוע (לא תמיד) שתי מנות, לפעמים יותר של עוגה ביתית איכותית. (אני יכול להרשות לעצמי בזכות הספורט)
    הערה: לתפריט הנ"ל יש ווריאציות אבל הוא מבטא את הסיגנון. כפי שאפשר לראות יש דגש חזק על ירקות טריים. אין ארוחה ללא הרבה ירקות מגוונים.

6 פעמים בשבוע אימון שחיה (שעתיים)
    3-4 פעמים בשבוע אימון כוח בחד"כ , אימון ריצה פעמיים בשבוע, משתתף ברוב מירוצי ערים
    ושטח של 10 ק"ם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו