טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
השיער שלי יבש מטבעו והצמיחה שלו נפסקת באיזשהו מקום יש מאכלים מסוימים שיגרמו לשיער להיות פחות יבש ולגרום לו לצמוח? כי כל המסכות והקרמים זה בסך הכל מסתיר אבל לא מאמינה בזה שזה באמת מתקן...זה בא מבפנים..מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם התופעה גנטית ואף פעם איכותו של השיער לא היתה שונה, הסיכוי לשיפור על ידי תזונה, תרופות ותכשירים אינו רב. לפעמים העשרת התזונה בחומצות שומן חיוניות וירקות טריים מגוונים עוזרת. אכלי סלט לפחות פעמיים ביום עם כף שמן זית. נסי לאכול 4 פעמים בשבוע דגים טריים איכותיים:: סלמון, דניס, פורל, לברק. קרמים למיניהם אינם עוזרים ואף עלולים להחמיר את המצב לטווח ארוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לי היתה בעיה קשה של נשירת שיער ודילולו. הגעתי למצב מפחיד שעל הכרית נשארו קבוצות גדולות של שיער. וכנ"ל לגבי הציפורניים - הם התפצלו ונשברו. בכל מקרה, אני ממליצה לך לפנות למי שעזר לי בזמנו - רן - הוא מטפל ברפואה סינית ומומחה לתזונה סינית. הטלפון שלו 0523-721401 ניסיתי כמה מטפלים וכמה טיפולים שונים ורק הוא הצליח לעזור לי. אז, בהצלחה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים