שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער
    .
    23/02/2010

השיער שלי יבש מטבעו והצמיחה שלו נפסקת באיזשהו מקום
    יש מאכלים מסוימים שיגרמו לשיער להיות פחות יבש ולגרום לו לצמוח?
    כי כל המסכות והקרמים זה בסך הכל מסתיר אבל לא מאמינה בזה שזה באמת מתקן...זה בא מבפנים..מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער

הוספת תגובה

• את צריכה לפנות לרופא עור

ד''ר רוני חרמון
    24/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער יבש

אהרון רזון
    24/02/2010

אם התופעה גנטית ואף פעם איכותו של השיער לא היתה שונה, הסיכוי לשיפור על ידי תזונה, תרופות ותכשירים אינו רב. לפעמים העשרת התזונה בחומצות שומן חיוניות וירקות טריים מגוונים עוזרת.
    אכלי סלט לפחות פעמיים ביום עם כף שמן זית. נסי לאכול 4 פעמים בשבוע דגים טריים איכותיים:: סלמון, דניס, פורל, לברק.
    קרמים למיניהם אינם עוזרים ואף עלולים להחמיר את המצב לטווח ארוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער יבש ולא צומח

שחר
    28/02/2010

לי היתה בעיה קשה של נשירת שיער ודילולו. הגעתי למצב מפחיד שעל הכרית נשארו קבוצות גדולות של שיער. וכנ"ל לגבי הציפורניים - הם התפצלו ונשברו.
    בכל מקרה, אני ממליצה לך לפנות למי שעזר לי בזמנו - רן - הוא מטפל ברפואה סינית ומומחה לתזונה סינית. הטלפון שלו 0523-721401
    ניסיתי כמה מטפלים וכמה טיפולים שונים ורק הוא הצליח לעזור לי.
    אז, בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו