הרזיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרזיה
    דנה
    14/10/2007

שבוע טוב,
    אני בת 30 שוקלת 59 קילו , 1.57 ס"מ, אני עושה פעילות גופנית שכוללת 20 דק אירובי ושעה הליכה כל יום, מעבר לכך אני משתדלת לשמור על תזונה מסודרת, (בעבר לא היתי זקוקה כ"כ לשמירה על תפריט היתי אוכלת מסודר ועם שילוב פעילות גופנית היתי מגיעה לתוצאות) , אך לפני כשנתיים נעצרה הירידה ולאחרונה אף עליתי כמעט 6 קילו, אני לא מצליחה לרזות אפילו גרם, כנראה חילוף החומרים נהרס , בבדיקות הדם בלוטת התריס יצא תקין, הדיאטנית נתנה לי תפריט של 1200 קלוריות (לא תמיד אני מצליחה להקפיד ) אך אינני מצליחה להבין מדוע הגוף לא מגיב וגרוע מזה אני משמינה.שום דבר לא זז , איך ניתן לשקם את המצב הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרזיה

הוספת תגובה

• הרזיה

מוניקה קרן
    15/10/2007

שלום דנה,

אני מבינה את הקושי שלך ואת ההרגשה של חוסר הוגנות. מדוע עלייך להשמר כל כך באכילה, בעוד אחרים יכולים לאכול יותר מבלי להשמין.

לצערי, ככה זה לפעמים. למרות הזהות הפחיזיולוגית בין בני האדם, הגוף שלנו מאוד מורכב וישנם מרכיבים שונים הגורמים להבדלים כמו נטייה להשמנה, תיאבון מוגבר יותר או פחות, טעימות משתנה, מבנה עצמות ושרירים ועוד ועוד.

משקלך תקין לגובה ובסה"כ הוא נמוך. לכן כל קלוריה נחשבת. לאחר שבדקת שאין בעיה רפואית, הורמונלית, ואם לא עשית הרבה דיאטות הרזיה בחייך, סביר להניח שעם התפריט שניתן לך והתמדה בפעילות גופנית, תבוא הירידה במשקל. היי סבלנית.

בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו