טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 39 בריאה בדרך כלל , ואני כבר חודש ימים בדיאטה ללא סוכר וללא פחממה , במהלך חודש הימים ירדתי 3.5 קילו אבל לא מרגישה שירדתי במשקל לא מרגישה נוח בבגדים עדין הכל לוחץ ולא מרגיש תחושה של הרזיה . אני מרגישה שהגוף לא השתנה לא הצרתי הקפים.  
אני נעזרת בספר שנקרא סאוות ביץ דיאט , שממליץ להוסיף אחרי שבועיים פחממות
ואני עדיין ללא פחממות כבר חודש מרגישה טוב, אבל לא מרוצה מהתוצאות.
מתי תבוא הישועה???
רשל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ירידה במשקל ללא הצרת הקפים - פירושה בעיקר איבוד שרירים ומים. זה היה צפוי, כמו בכל דיאטות חלבונים. הרזיה אמיתית מתאפשרת רק על ידי יצירת מאזן אנרגיה שלילי ועדיף מכל הבחינות תפריט מאוזן ולא דיאטות חד גוניות שבסיומן חוזרים לנקודת ההתחלה ומעבר לה. הישועה תבוא כשתתחילי לאכול בריא 1500-1400 קק"ל, תבצעי כל יום שעה וחצי פעילות אירובית בעצימות בינונית ופעמיים-שלוש בשבוע תרגילי התנגדות לבלימת איבוד מסת שרירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד