דיאטה ללא גלוטן וללא סוכרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה ללא גלוטן וללא סוכרים
    רשל
    01/03/2010

אני בת 39 בריאה בדרך כלל , ואני כבר חודש ימים בדיאטה ללא סוכר וללא פחממה , במהלך חודש הימים ירדתי 3.5 קילו אבל לא מרגישה שירדתי במשקל לא מרגישה נוח בבגדים עדין הכל לוחץ ולא מרגיש תחושה של הרזיה . אני מרגישה שהגוף לא השתנה לא הצרתי הקפים.   אני נעזרת בספר שנקרא סאוות ביץ דיאט , שממליץ להוסיף אחרי שבועיים פחממות ואני עדיין ללא פחממות כבר חודש מרגישה טוב, אבל לא מרוצה מהתוצאות. מתי תבוא הישועה??? רשל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התוצאה מדברת בעד עצמה: לא זאת הדרך.

אהרון רזון
    02/03/2010

ירידה במשקל ללא הצרת הקפים - פירושה בעיקר איבוד שרירים ומים. זה היה צפוי, כמו בכל דיאטות חלבונים.
    הרזיה אמיתית מתאפשרת רק על ידי יצירת מאזן אנרגיה שלילי ועדיף מכל הבחינות תפריט מאוזן
    ולא דיאטות חד גוניות שבסיומן חוזרים לנקודת ההתחלה ומעבר לה.
    הישועה תבוא כשתתחילי לאכול בריא 1500-1400 קק"ל, תבצעי כל יום שעה וחצי פעילות אירובית בעצימות בינונית ופעמיים-שלוש בשבוע תרגילי התנגדות לבלימת איבוד מסת שרירים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו