טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הופתעתי מתשובתך ואני אסביר , מעולם לא אכלתי מסודר יותר כפי שאני אוכלת כיום , בעבר חייתי על סנדביצ'ם בורקסים ופיתות עם חומוס הגעתי למצב שהרגשתי רע גזים עייפות כאבי בטן תחושה כללית לא טובה .
כעת אני אוכלת שלוש ארוחות מסודרות . בבוקר ירקות וביצה קשה עם גבינה דלת קלוריות ,צהרים מנת חלבון טובה וירקות מבושלים לפעמים גם סלט בנוסף או רק סלט . ובערב יוגורט דל אגוזים פירות בעל ערך גלקמי נמוך , תותים או אשכולית .
אני גם אוכלת קיטניות בעלות ערך גליקמי נמוך כמו גריסים , אפונה יבשה אני מרגישה הרבה יותר טוב יותר אנרגיה ופחות עייפות. אני כן יכולה לשלב פחממות אחרות כמו לחם אורז מלא ופסטה מחיטה מלאה , אבל אני לא רוצה לנגוע בזה כי אני אמצע את עצמי שוב זוללת לחם ופסטות בלי הכרה .
לדעתי אני כן מגיעה ל1400-1500 קלוריות ליום , אני מתחילה לשלב גם פעילות אירובית אני תמיד עשיתי ספורט בשל פציעה אני כבר חודשיים ללא פעילות גופנית . אתה חושב שחייבים לאכול פחממות???אני מרגישה נהדר גם בלי . והשאלה העיקרית שלי שאני כן אשמח להצר קצת הקפים ומתי זה יקרה אם אמשיך לאכול כפי שאני אוכלת כעת אני שוקלת כעת 69 והמשקל שאני רוצה הוא 65 הגובה שלי הוא 1.70 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בהודעה הקודמת ציינת שאינך אוכלת פחמימות דבר שמסתבר כלא נכון. ירקות ופירות הם פחמימות, כמו כן קטניות מכילות בעיקר פחמימות. עכשיו זה ברור שהתכוונת שאינך אוכלת פחמימות מרוכזות (קמח, תפו"א, אורז ודגנים אחרים). אם את אוכלת הרבה ירקות (בכל ארוחה) וגם קטניות (לא יותר מדי) זה בסדר לוותר על דגנים וכו", אפילו זה אמור לזרז את ההרזיה ועדיין לשמור על האיזון בין אבות המזון. הערה: לא יותר מ4 פירות ביום ואפשר לוותר על אגוזים. הדגש צריך להיות על ירקות בתור פחמימות.
למרות שאין לך עודף של ממש, אם תמשיכי באותה מתכונת בתוספת פעילות גופנית עד כמה שאפשר תראי תוצאות ,מעודדות כולל בהקפים. בהעדר פעילות נרחבת כפי שהמלצתי בתגובה הקודמת, אין לצפות לאותו קצב כמו בחודש הראשון, אבל 1.5-2 ק"ג לחודש נראה מציאותי וגם מומלץ לנתונים ולמטרה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד