טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 54 מקבלת creon 25000 כבר מספר שנים אולי אתם יכולים לעזור לי.... (לפני כמה שנים הוצאתי את כיס המרה.) היה לי אמילאז גבוה( 240) ודלקת בלבלב-לפני כמה שנים ( עדיין אמילאז גבוה.ולא יורד כבר כמה שנים) הייתי לוקחת כדור ביום עכשיו הרופא רוצה שאני אגדיל את המינון ל 2 ביום הבעיה שבערב אני אוכלת ארוחה חלבית ו אסור לערבב מוצרי חלב עם הכדור. בבוקר אני לא אוכלת דברי חלב. אני לוקחת כדור של סידן בין הארוחות. מה התדירות ש מותר לקחת את ה creon הבנתי שצריך לקחת את זה עם אוכל אשמח אם תוכלו לעזור לי..שוב תודה.. חיש לי שאלה נוספת
את הכדור צריך ליטול בתחילת הארוחה ומכוון שאסור לקחת עם אוכל חם מה מומלץ לעשות?
אני מודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלאור מצבך הרפואי מתאים לקבל הדרכה דרך הפורום. זה צריך להעשות בצורה אחראית בהתייעצות אישית עם איש מקצוע. בקשי מהרופא הפניה לדיאטנית קלינית לצורך הדרכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים