צריכה עזרה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה...
    בת-אל
    02/03/2010

התחלתי שינוי באורך החיים שלי לפני כחודש וחצי.
    בחודש וחצי אני עושה ספורט אינטנסיבי{ככה אני חושבת}, 20 דקות קלטת {של ג'יליאן למי שמכיר}, מעורב אירובי, משקולות
    ב20 דקות.שעה של תרגילי משקולות, וגם בלי.עוד רבע שעה מולטי טריינר.שעה של עליה ורידה במדרגות הבניין.
    אני אוכלת כ-900 קלוריות ליום.כמובן שתזונה נכונה.ואז נעצרתי בירידה.אומרים לי שזה ביגלל שאני צריכה לשנות את תוכנית
    האימונים שלי, כי הגוף שלי התרגל,ושהגוף מפתח שריר ואת הירידה אני אראה בהקפים של הגוף.
    אני לא יודעת אם אני עושה נכון לא נכון.מתי אני אראה תוצאות מה צריך כדי לפתח שריר כמה צריך{אני רוצה גוף מעוצב} זה משגע אותי,אם צריך לאכול יותר או פחות,או לעשות ימי מנוחה, כי אני כל השבוע עושה ספורט כל יום, זה יוצא בערך 3 שעות אם לא יותר.אני שוקלת 68 והגובה שלי הוא 1.67.
    פשוט רציתי לדעת מה אתם חושבים.
    האמת שגם דיברתי עם דיאטנית והיא אמרה שאני אוכלת נכון, אני רוצה תוצאות ומשגע אותי שאני לא רואה אותן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה...

הוספת תגובה

• את לא אוכלת מספיק.

אהרון רזון
    03/03/2010

עם הנתונים שלך וכמות הפעילות הגופנית, אין מצב שדיאטה של 900 קק"ל תספק לגוף כל מה שהוא צריך. אם תמשיכי כך הרבה זמן תהיה פגיעה בבריאות ובטח שאין מה לדבר על חיזוק השריר אלא על איבודו.
    את צריכה תפריט יומי מאוזן ומגוון של לפחות 1500 קק"ל מחולק ל3 ארוחות עיקריות ועוד 1-3 ארוחות ביניים. לצורך פיתוח שרירים רצוי להפריד בין אימון אירובי לאימון כוח. להורדת אחוז השומן ושיפור הכושר הכללי הדגש צריך להיות על הפעילות האירובית. .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך...

בת-אל
    04/03/2010

כמה שעות רצוי לעשות כושר ביום? וכמה ימים בשבוע?.
    אני 1.67 שוקלת 65.אני לא יודעת כמה אני צריכה מה אני צריכה.אני פשוט עושה.
    זה ניראה לי רק מזיק במקום לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטח שאינו מזיק.

אהרון רזון
    04/03/2010

אירובי אפשר כל יום 1-2 שעות ואנאירובי (כוח) יום כן יום לא ולעבור על כל קבוצות השרירים.
    אם באפשרותך להרשם לחדר כושר, זה עדיף. המדריך שם ילמד אותך מה לעשות ואיך למקסם את היעילות.
    להפקת מרב התועלת מומלץ להפריד בין אירובי לאנאירובי במרווח של לפחות 4 שעות ולאכול ארוחה עיקרית בין האימונים. אם לא מתאפשר זה לא נורא, אפשר לצרף אבל יש להגביל את האימון האירובי לשעה בלבד בעצימות בינונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך =].

בת-אל
    05/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו