טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני מקפידה על תזונה נכונה כבר המון שנים בתור מישהי ספורטאית תחרויתית לשעבר וכיום מתאמנת בחדר"כ 5 ימים בשבוע אני עם מודעות חזקה לאוכל שאני אוכלת ושומרת על שילובים נכונים-על פחמימה+חלבון על אכילת קטניות ירקות לחמים מלאים וכו'..... השבוע יצאנו למסעדה ורציתי תוספת פחמימתית למנה (לקחתי דג בגריל) היה רק פירה עם חמאה או צ'יפס צ'יפס זה ממש זבל בשבילי סליחה על המילה כמו שעושים אותו מטוגן ושוחה בשמן זה לא בשבלי מצד שני חמאה אני לא אוהבת ויודעת גם שזה לא בריא לא אכלתי חמאה כמעט בכלל בחיים אבל בכל זאת הלכתי על האופציה הזאת-לא אכלתי הכל בואי נגיד משהו כמו 6 כפות אני משערת...אני ממש מרגישה רע עם זה האם יהיו לכך השלכות כלשהן? ידוע שבחמאה יש % שומן גבוהים וגם אין לה כ"כ ערכים תזונתיים ומה בקשר לקלוריות בכמות זאת? ידוע שחמאה מאוד משמינה אשמח לשמוע בעיניין,ומצטערת על אורך הדברים תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים