לחוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצה
    (:
    05/03/2010

היי
    אני מקפידה על תזונה נכונה כבר המון שנים בתור מישהי ספורטאית תחרויתית לשעבר וכיום מתאמנת בחדר"כ 5 ימים בשבוע אני עם מודעות חזקה לאוכל שאני אוכלת ושומרת על שילובים נכונים-על פחמימה+חלבון על אכילת קטניות ירקות לחמים מלאים וכו'..... השבוע יצאנו למסעדה ורציתי תוספת פחמימתית למנה (לקחתי דג בגריל) היה רק פירה עם חמאה או צ'יפס צ'יפס זה ממש זבל בשבילי סליחה על המילה כמו שעושים אותו מטוגן ושוחה בשמן זה לא בשבלי מצד שני חמאה אני לא אוהבת ויודעת גם שזה לא בריא לא אכלתי חמאה כמעט בכלל בחיים אבל בכל זאת הלכתי על האופציה הזאת-לא אכלתי הכל בואי נגיד משהו כמו 6 כפות אני משערת...אני ממש מרגישה רע עם זה האם יהיו לכך השלכות כלשהן? ידוע שבחמאה יש % שומן גבוהים וגם אין לה כ"כ ערכים תזונתיים ומה בקשר לקלוריות בכמות זאת? ידוע שחמאה מאוד משמינה אשמח לשמוע בעיניין,ומצטערת על אורך הדברים תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוצה

הוספת תגובה

• אין לך מה לדאוג...

ג
    06/03/2010

למקרה חד-פעמי אין השלכות "קשות" ואולי אפשר להגיד שאין השלכות כלל.
    זה בסדר גמור "לחטוא" מדי פעם גם עם מזונות לא בריאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החמאה - מזון לא בריא (גם מרגרינה)

אהרון רזון
    06/03/2010

וצריך להמנע מאכילתה, אבל צודקת המשיבה הקודמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

(:
    06/03/2010

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו