שלום לכולם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם
    קרן
    15/10/2007

שלום לכולם,

אני קרן, בת 23, משקל: 55 וגובהי: 1.63.

אני לא שמנה אך מבדיקת אחוזי שומן הסתבר שיש לי 21% שומן, כ- 11 ק"ג שומן בגופי.
    נרשמתי למכון כושר ואני דואגת לאכול מסודר אבל אני לא בטוחה שאני אוכלת כמו שצריך.

אני רוצה לרדת כ- 5 ק"ג או עד שארגיש בנוח עם עצמי.

אשמח לקבל תפריט מאוזן + ספורט שבכוונתי לעשות לפחות 3 פעמים בשובע בשילוב של אירובי ואנאירובי.

תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולם

הוספת תגובה

• שלום קרן

ד''ר רוני חרמון
    16/10/2007

מבחינת משקל את בסדר גמור את יכולה לרדת עוד 3-5 ק"ג לפי השקפתך אבל לדעתי אינך צריכה. לגבי תפריט זה לא יהיה נכון לטפל בך בהתכתבות ולכן שלגבי הדיאטה תפני לאיש מקצוע כפי שבנושא הכושר הגופני את פונה לאיש מקצוע . כעיקרון פעילות גופנית נכונה ואכילה של כמות הקלוריות שמתאימה למשקלך וגילך באופן מבוקר ומאוזן פלוס שתיה רבה של מים וסבלנות תתן את התוצאה הרצויה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחוז השומן שלך טוב מאוד.

אהרון
    17/10/2007

הרבה נשים היו רוצות 21%! את לא צריכה להתעסק בדיאטה דלת קלוריות אלא לאכול בצורה מאוזנת ובהתאם לעקרונות התזונה הנכונה. פעילות גופנית נכונה מומלצת לכל אחד בלי קשר לשומן או רזון. פעילות אירובית נכונה לפחות 3 פעמים בשבוע במשך שעה משפרת את סיבולת לב-ריאה, הכושר הכללי, מורידה את הכולסטרול הרע ומעלה את הטוב, מורידה סוכר בדם ומרידה את אחוז השומן בגוף. אימון כוח שומר על מסת השרירים וגם מגדיל אותה. מומלץ 2-3 פעמים בשבוע בחדר כושר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו