טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני לא שמנה אך מבדיקת אחוזי שומן הסתבר שיש לי 21% שומן, כ- 11 ק"ג שומן בגופי. נרשמתי למכון כושר ואני דואגת לאכול מסודר אבל אני לא בטוחה שאני אוכלת כמו שצריך.
אני רוצה לרדת כ- 5 ק"ג או עד שארגיש בנוח עם עצמי.
אשמח לקבל תפריט מאוזן + ספורט שבכוונתי לעשות לפחות 3 פעמים בשובע בשילוב של אירובי ואנאירובי.
תודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבחינת משקל את בסדר גמור את יכולה לרדת עוד 3-5 ק"ג לפי השקפתך אבל לדעתי אינך צריכה. לגבי תפריט זה לא יהיה נכון לטפל בך בהתכתבות ולכן שלגבי הדיאטה תפני לאיש מקצוע כפי שבנושא הכושר הגופני את פונה לאיש מקצוע . כעיקרון פעילות גופנית נכונה ואכילה של כמות הקלוריות שמתאימה למשקלך וגילך באופן מבוקר ומאוזן פלוס שתיה רבה של מים וסבלנות תתן את התוצאה הרצויה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הרבה נשים היו רוצות 21%! את לא צריכה להתעסק בדיאטה דלת קלוריות אלא לאכול בצורה מאוזנת ובהתאם לעקרונות התזונה הנכונה. פעילות גופנית נכונה מומלצת לכל אחד בלי קשר לשומן או רזון. פעילות אירובית נכונה לפחות 3 פעמים בשבוע במשך שעה משפרת את סיבולת לב-ריאה, הכושר הכללי, מורידה את הכולסטרול הרע ומעלה את הטוב, מורידה סוכר בדם ומרידה את אחוז השומן בגוף. אימון כוח שומר על מסת השרירים וגם מגדיל אותה. מומלץ 2-3 פעמים בשבוע בחדר כושר.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד