דגנים מלאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דגנים מלאים
    חסויה
    10/03/2010

אני בת 25 שוקלת 60 גובה 1.61 . אני לומדת והייתי רגילה להתאמן 3-4 פעמים אירובי ואנאירובי בגלל עומס לימודים אני משתדלת 2 סטודיו סי (המנוי עוד חודש מסתיים ואינני מחדשת בגלל כסף).ו- 2-3 הליכות בהליכון ביתי למשך שעה.התפריט: בוקר- 2 פרוסות קל + גבינה צהובה לייט+עגבניה וחסה+נס קפה עם סוכרזית
    ביניים 7 שקדים + 2 תמרים יבשים
    צהריים- חזה עוף או טבעול לייט או טונה בשמן(מסננת אותו)+ 2 פרוסות קל או פירה או פסטה או פתיתים או אורז+סלט עם כף טחינה
    ביניים פרי ( בננה או תפוז או תפוח).
    ערב- 2 פרוסות קל + חביתה מטוגנת בתרסיס + גבינה או קוטג'+ אבוקדו וסלט+ נס קפה
    ופרי. רציתי לשאול שאם אני רעבה ואני אוכלת כוס חד פעמי של פיטנס(דגנים מלאים) זה בסדר?
    * סה"כ 3 כוסות נס קפה
    * סה"כ 3 פירות ביום
    *שותה מים ולצערי גם דיאט קולה דיאט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דגנים מלאים

הוספת תגובה

• למה לא ענו לשאלתי???

חסויה
    10/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוייה

ד''ר רוני חרמון
    11/03/2010

מה השאלה ? הצגת תמונת מצב אם טוב לך כך ואת שומרת על משקלך זה בסר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לא מובנת

חסויה
    11/03/2010

התכוונתי שתחווה את דעתך לגבי התפריט ומה לגבי הפיטנס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו