סלט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלט
    (:
    10/03/2010

היי
    רציתי לשאול אם אני מכינה סלט (עגבניה,מלפפון,בצל,גמבה) לפני האימון שאני הולכת לחד"כ כדי שאחרי האימון אני ישר יבוא ויאכל את זה בתוספת חלבון ופחמימה שאלתי היא האם זה בסדר שסלט יוכן כשעתיים לפניי האכילה שלו? האם הויטמינים והיתרונות שבו נעלמים אם לא אוכלים ישר?

אשמח לדעת

ועוד שאלה
    האם ללא תוספת שמן בסלט אין לירקות כלל ויטמינים כי אין מה שימיס אותם בשומן?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלט

הוספת תגובה

• עדיף להכין סמוך לאכילה

אהרון רזון
    10/03/2010

אבל שעתיים לא יגרמו לאבדן משמעותי. עד האכילה כדאי להחזיק במקרר בכלי סגור או שקית סגורה.
    יש לציין שירקות ופירות מתחילים לאבד וויטמינים מרגע הקטיף, וקצב האיבוד גובר אחרי חיתוכם
    בגלל הגדלת השטח שבא במגע עם האוויר ומתחמצן.

בתזונה נכונה חייבים שומן איכותי. מומלץ להוסיף לסלט שמן זית,\אבוקדו\ טחינה לפי הטעם.
    השמן חשוב לספיגת הוויטמנים המסים בשומן (A, D,E,K) אבל גם אם לא מוסיפים שמן תהיה ספיגה בזכות הסביבה השומנית שקיימת בקיבה והמעי הדק שמקורה במזון שקדם לאכילת הירקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלט

גל
    11/03/2010

הכי טוב לאכול את הסלט מייד אחרי שחותכים את הירקות.

[

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו