שלום , דדדדחחוף ביותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום , דדדדחחוף ביותר
    מאי
    15/03/2010

שלום שמי מאי אני בת 13 וחצי ושוקלת 49 והגובה שלי הוא 1.53
    בכיתה ד' עשיתי דיאטה והורדתי 8 קילו ועכשיו אני בכיתה ז' ועליתי כמה ואני רוצה להוריד ולחזור לתזונה יותר בריאה .
    השאלה היא איך אני יכולה לעשות זאת ? וכמה קלוריות לצרוך ביום ?
    תודה,
    מאי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום , דדדדחחוף ביותר

הוספת תגובה

• הי מאי

ד''ר רוני חרמון
    16/03/2010

את רזה וגם צעירה ואינך זקוקה לדיאטה את צריכה לאכול באופן מסודר ולא לאכול אוכל מהיר או ממתקים והכל יהיה בסדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובנוסף

אהרון רזון
    16/03/2010

על אף שמשקלך תקין, אני כן חושב שיש מקום להרזיה מתונה (עד 4 ק"ג), במידה וזה יגרום לך להרגשה יותר טובה. לאור העובדה שאין לך עודף משקל והמצאותך בגיל ההתבגרות, אינו מומלץ לפתוח בדיאטה דלת קלוריות אלא לאכול 4-6 פעמים ביום אוכל בריא: הרבה ירקות, כמה פירות, גבינות רזות, דגים טריים איכותיים, בשר רזה, ביצים (לא יותר מאחת ליום), לחם אורז ופחמימות אחרות מלאים בלבד, קטניות. יש להמנע ממאכלים מטוגנים או שמנים, חמאה ומרגרינה. הגבילי עד כמה שאפשר אכילת עוגות ומתוקים אחרים, דברי מאפה, משקאות ממותקים .
    כל הנאמר יביא להורדה בריאה במשקל רק בלווי פעילות גופנית, רצוי כל יום, ככל שאת יכולה להרשות לעצמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מאי
    16/03/2010

תודה רבה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו