תודה לתגובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה לתגובות
    יהודית
    15/03/2010

את הגוף מנקים עם מים וסבון זאות אמירה נכונה לניקוי השטח החיצוני. יש גם משהו מתחת לעור .האמת שרציתי עצה דחופה איך מפסיקים עם הבולמוס.פעילות גופנית זה מאוד נכון לצערי במצבי קשה לי עם הפעילות הגופנית כמו שקשה לי כמעט הכל.בכל מיקרה.אני זקוקה לעידוד ותמיכה לצאת מהמעגל סביבו אני חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה לתגובות

הוספת תגובה

• הבהרה

אהרון רזון
    15/03/2010

באמירתי לגבי ניקוי הגוף הבעתי את גישתי לגבי מנטרת ה"ניקוי הפנימי של הגוף" בשיטות שונות ומשונות כגון: אכילה\שתיה בלעדית למשך תקופה מסויימת של אורז מלא, ענבים, כרוב, מיץ פירות, מיץ ירקות, תה צמחים, מיץ לימון או אפילו מים.
    במקרה הטוב ה"טיפול" הזה רק לא מועיל. במקרה הרע גורום נזק בריאותי בין היתר בגלל שהגוף שלנו זקוק להספקה שוטפת של חלבון בכמות מתאימה. יתירה מכך, בסיומו, בהרבה מקרים הבולמוסים רק גוברים.
    לצער כולנו אין דרך קלה לפתרון בעיה נפוצה כמו שלך. אפשר לראות בהמלצה שקיבלת בהודעה הקודמת (פניה להתיעצות אישית עם גורם מקצועי) עידוד ותמיכה בעובדה שאפשר לצאת מהמצב בו את נמצאת.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו