ירידה איטית במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה איטית במשקל
    ירון
    22/03/2010

שלום,
    אני בן 21.5, גובה 184 ומשקל 95 ק"ג.
    לפני כ3 חודשים קצת מאסתי במשקל אותו העליתי בצבא (כ15 ק"ג) והחלטתי לשנות את התפריט ולשוב לפעילות גופנית באופן קבוע. בכ"ז, הירידה שלי במשקל איטית מאוד מאוד. אשמח לעצות או להפניית תשומת-ליבי למשהו לא נכון בתזונה.
    הרכבתי לעצמי תפריט שנראה לי די מאוזן - בכל בוקר אני אוכל גביע יוגורט ממותק-קלות עם בערך כוס גרנולה. שותה קפה שחור עם כפית סוכר אחת. בצהריים: מנת פחמימות גדולה (כ2 או 3 כפות הגשה גדולות) - פסטה, אורז, נודלס, וכד', ירקות טריים עם כ2 כפות רוטב, כל יום משהו אחר, ולעיתים מנת בשר. יש לציין שאת ארוחת הצהריים אני לא אוכל בבית, כך שקשה לי לשלוט על התפריט בארוחה זו, ואם אני לא צורך בה מנה גדולה של פחמימות, אני מוצא את עצמי מאוד מאוד רעב בשעות אחה"צ. אחה"צ אני אוכל תפוח, ובארוחת הערב: בד"כ סלט גדול עם לימון וכף שמן זית. חביתה מ2 ביצים, 2 פרוסות לחם (לא קל) מחיטה מלאה, וכחצי גביע קוטג'. לפעמים אני מגוון עם שקשוקה מ2 ביצים, או צלחת בינונית של פסטה ברוטב עגבניות (ואז לא אוכל לחם ליד). תמיד, אני מצרף סלט.
    בשעות הערב המאוחרות אני מתעמל - שעה הליכה בקצב מתון, כ5.5 קמ"ש. (מעבר לכך כואבות לי הרגליים ואני לא מצליח לסיים שעה.) ו2-3 פעמים בשבוע, אימון אנ-אירובי בעזרת משקולות ושכיבות שמיכה, כפיפות בטן וכד'... לאחר האימון אני צורך מנת חלבונים - קופסת טונה במים, וכחצי גביע קוטג'.,או גביע לבן. מעט ירקות וזהו.

לסיכום, ב3 חודשים של שמירה על התפריט והאימונים הנ"ל - ירדתי 3 ק"ג בלבד.
    מה אני עושה לא טוב? אשמח לעצות.
    לילה טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה איטית במשקל

הוספת תגובה

• הי ירון

ד''ר רוני חרמון
    22/03/2010

זה סימן שאתה די מאוזן מבחינת כמות הקלוריות שאתה מכניס לאלה שאתה מוציא ולכן אתה חייב לשנות את המשוואה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו