שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נופר
    22/03/2010

שלום רב,
    אני בת 16 שוקלת 66 גובה 1.56
    אני מאווד רוצה לרדת להיות רזה כמו כול חברוותתייי
    ניסיתי מלאה דייאטוות אני דיי מיואשת קשה שליי אני ממש בלחץ מהקייץ..!
    החלטתי לנסות את "רוקח פוטרה" אם הוא טווב ? ועם ידוע לכם לגבי זה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• בשום פנים ואופן!

אהרון רזון
    22/03/2010

אמנם את שמנה אבל מצבך לא מצדיק יאוש. אין פתרונות קסם, אחרת לא היו עוד אנשים שמנים בעולם.
    תכשיר או תרופה זו או אחרת לא יגרמו לך לרזות, להשאר בריאה ולשמור. רק אכילה מבוקרת של אוכל בריא בכמות והרכב מותאמים לך אישית תוך שינוי רדיקלי בהרגלי האכילה ובליווי פעילות גופנית יומית, ירזו אותך ויותירו סיכוי לשמירה לאורך ימים.
    נסית מלא דיאטות ונכשלת. אין סיבה שהפעם תצליחי אם תלכי באותה דרך. הדגש צריך להיות על פעילות אירובית של שעה וחצי ביום ומעבר לתזונה נכונה לא דלה מדי כדי שתוכלי להתמיד ולא להשבר אחרי כמה שבועות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורים לדיאטה

ליטל סמואל-לוי
    22/03/2010

הי מירב,
    אני מניחה שאת מתכוונת לכדורים לצורך הרזייה. לצערי עוד אין אף כדור שיכול לעשות את העבודה ללא תזונה נכונה ופעילות גופנית.
    מציעה שתלכי לביקור אצל דיאטנית, אפילו חד פעמי, כדי לקבל קצת הכוונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו