טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 24 1.63 51 ק"ג. עד לפני שבועיים עשיתי כל יום פעילות גופנית ומאז עקב לימודים יוצא לי לעשות 2-3 בשבוע הליכה או קרוסטריינר. אני אוכלת מאוד מסודר: בוקר: 2 פרוסות לחם מקמח מלא+גבינה+סלט ביניים: פרי/מעדן צהריים: 5 כפות פחמימה+חזה עוף/עוף בייניים: מעדן/פרי/חטיף אנרגיה ערב: עד לפני שבועיים הייתי אוכלת כוס "ברנפלקס" +חלב ועכשיו אני אוכלת 2 פרוסות לחם מלא+גבינה/חומוס/טחינה השאלה היא אם אני לא אשמין עכשיו כשאני אוכלת יותר לחם ?... ושאלה 2 אם לחם עם ריבה יכול להיות חלק מארוחת ביניים או כארוחה לבוקר/ערב ובאיזו תדירות אפקרי לאכול ריבה.?.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם תתמידי בזה תשארי חתיכה לא נורמלית מעוררת קנאה. כמה הערות: צהריים: סלט גדול כמנה ראשונה. כמו כן, לא כל יום עוף, גווני בדג טרי איכותי ופעם בשבוע בקר רזה טרי. הפחמימה מלאה. ערב: גם ירקות. להוסיף כאופציה גם קופסת סרדינים. כמות הלחם סבירה. אם את מאוד אוהבת, אפשר ריבה פעם ביומיים שלושה, אבל אם את מסתפקת בריבה ללא סוכר אפשר כל יום (בכל זאת כדאי להשאיר מקום לגיוון).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד