שמן בסלט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמן בסלט
    (:
    22/03/2010

לשים כפית בסלט (שכולל עגבניה מלפפון חתיכת גמבה בצל) או כף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמן בסלט

הוספת תגובה

• שומן בתזונת ספורט

אהרון רזון
    22/03/2010

כפי שציינתי בהודעה קודמת, מבחינה קלורית את צריכה 20-25% שומן בתפריט היומי. לפי הנתונים שלך, אני מעריך שמתאים לך 2 כפות שמן ביום, בהנחה שאין צריכת שומן אחר כגון: אגוזים, אבוקדו, טחינה וכו", ויתר המאכלים הם דלי שומן. עשי חשבון כמה פעמים ביום את אוכלת סלט וחלקי את השמן כך שיהיו 2 כפות בסה"כ. 1 כף = 3 כפיות.
    הערה: הסלט שלך לא מספיק מגוון, הוסיפי חסה, גזר וקולרבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך

(:
    24/03/2010

כמו שאמרת וצדקת בקשר לצריכת השומן אין לי עוד מקורות כמו אגוזים טחינה וכו'
    בעיקרון אני אוכלת סלט פעם אחת ביופ בארוחת הערב שלי (וכן לפעמים אני מגוונת גם בתוספת גזר וקולורבי שאני מאוד אוהבת וגם שומר אני שמה)
    בגדול לטענתך שתי כפות שמן זית ביום,אז אולי אני ישים כף בסלט בערב ועוד כף במאכל אחר נניח בפסטה? או מריחה על סוג בשר כלשהו לפני צלייה? מה אתה אומר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמן

אהרון רזון
    24/03/2010

יחד עם פסטה אחרי הבישול הוא רעיון טוב יותר מאשר לצלות יחד עם הבשר. ערכו התזוני של שמן
    זית איכותי (כבישה קרה) נשמר טוב יותר בלי חימום.
    בלי קשר לשמן, את צריכה לאכול ירקות יותר מפעם ביום, גם אם לא בצורת סלט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחלה

(:
    24/03/2010

תודה על המענה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו