שאלה חשובה מאוד מאוד! ודחוף...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה מאוד מאוד! ודחוף...
    רונה
    24/03/2010

שלום אני בת 21 1.62 ושוקלת 57... יש לי כמה שאלות...

המשקל שלי כל הזמן משתנה... הכוונה שבאותו יום אני יכולה לשקול 58 ובאמצע היום לשקול 56...
    איך אני אדע מה המשקל שלי?

עוד שאלה... אני חייבת דיאטה... אין לי בעיה עם דיאטות קשות כבר עברתי כמה והורדתי 20 קילו... אני עושה גם ספורט , הליכה לפחות 4 פעמים בשבוע לפעמים גם יותר.. אבל אני צריכה דיאטה כדי להרזות לפחות 5 קילו עד יולי....
    אם מישהי יודעת על דיאטה שעוזרת בזמן שאני צריכה ואת הקילו שאני צריכה אני אשמח זה ממש ממש חשוב לי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משקל ודיאטה

ליטל סמואל-לוי
    24/03/2010

הי,
    זה מאוד טבעי שהמשקל משתנה ב-1-2 ק"ג במשך היום לכן שנשקלים חשוב לנסות להקפיד לעשות את זה באותו היום בשבוע ובאותה השעה (רצוי בבוקר לפני אכילה) וללא בגדים ונעלים.
    מבלי לדעת את רמת הפעילות שלך וקצב חילוף החומרים שלך קשה לקבוע כמה קלוריות את צריכה לאכול כדי לרדת את 5 הקילוגרמים שאת רוצה בשלושה חודשים. בכל מקרה כל תפריט שהוא מאוזן (מכיל את כל אבות מזון וכ-1500 קק"ל במספר ארוחות ביום ) ופעילות גופנית סדירה לפחות חצי שעה חמש פעמים בשבוע יכול כנראה לסייע לך להשיג את מה שאת רוצה. עשי זאת בשיקול דעת עם מעקב מקצועי מסודר. המנעי מדיאטות קיצוניות שיכולות לגרום לך נזק והשמנה בהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 1500 זה לא המון ליום?

רונה
    24/03/2010

הבעיה שכל אבות המזון ו1500 ליום אני לא בטוחה שאני אשיג תוצאות בזמן הרצוי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 1500 זה לא המון ליום?

רונה
    24/03/2010

הבעיה שכל אבות המזון ו1500 ליום אני לא בטוחה שאני אשיג תוצאות בזמן הרצוי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו