טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 21 1.62 ושוקלת 57... יש לי כמה שאלות...
המשקל שלי כל הזמן משתנה... הכוונה שבאותו יום אני יכולה לשקול 58 ובאמצע היום לשקול 56... איך אני אדע מה המשקל שלי?
עוד שאלה... אני חייבת דיאטה... אין לי בעיה עם דיאטות קשות כבר עברתי כמה והורדתי 20 קילו... אני עושה גם ספורט , הליכה לפחות 4 פעמים בשבוע לפעמים גם יותר.. אבל אני צריכה דיאטה כדי להרזות לפחות 5 קילו עד יולי.... אם מישהי יודעת על דיאטה שעוזרת בזמן שאני צריכה ואת הקילו שאני צריכה אני אשמח זה ממש ממש חשוב לי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי, זה מאוד טבעי שהמשקל משתנה ב-1-2 ק"ג במשך היום לכן שנשקלים חשוב לנסות להקפיד לעשות את זה באותו היום בשבוע ובאותה השעה (רצוי בבוקר לפני אכילה) וללא בגדים ונעלים. מבלי לדעת את רמת הפעילות שלך וקצב חילוף החומרים שלך קשה לקבוע כמה קלוריות את צריכה לאכול כדי לרדת את 5 הקילוגרמים שאת רוצה בשלושה חודשים. בכל מקרה כל תפריט שהוא מאוזן (מכיל את כל אבות מזון וכ-1500 קק"ל במספר ארוחות ביום ) ופעילות גופנית סדירה לפחות חצי שעה חמש פעמים בשבוע יכול כנראה לסייע לך להשיג את מה שאת רוצה. עשי זאת בשיקול דעת עם מעקב מקצועי מסודר. המנעי מדיאטות קיצוניות שיכולות לגרום לך נזק והשמנה בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד