טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני עידן בן 18
אני ספורטאי, בעיקר שוחה ורוכב אופניים ולפעמים יוצא לי להתחרות בריצה.
כבר יותר מחודש שאני לא אוכל מוצרי חלב בכלל.
השתכנעתי שהם לא בריאים ולא ראויים למאכל , גם מהמחשבה שהמאמן שלי שלא אוכל דברי חלב גרמו לי להחלטה..
אני אוכל אוכל רגיל לא שותה קפה, כמעט ולא מתוגן, ולא בצקים, הרבה סלט ומשלב טחינה גולמית,משקה סויה, קוואקר, לחם מחיטה מלאה, ביצה קשה פעם ביום, ושותה הרבה מים ...
האם ישנה סכנה לפגיעה בגדילה בגלל שאני לא אוכל דברי חלב?
תודה
עידן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לפחות מבחינת הספקת סידן. לא כל מה שהמאמן אומר או עושה זה נכון ובריא. אם אין לך אי סבילות מוחלטת ללקטוז, אין סיבה לוותר על מרכיב חשוב וחיוני זה.. אני יודע שישנם נטורופתים פנאטיים המבאים כל מיני טעונים לא מבוססים נגד צריכת מוצרי חלב, אבל איש הישר בעיניו יעשה.
ההמנעות כן יכולה לפגוע בבריאות ובהתפתחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד