טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי, אני בת 38. משקלי הוא 75.8 וגובהי 1.59. אני נמצאת בתהליך ירידה במשקל, במעקב אצל דיאטנית מקסימה שמאוד עוזרת לי לשנות גישה ומחשבה לגבי האוכל. במשך שלושה חודשים ירדתי 5 ק"ג למרות שאני אוכלת בריא, מבצעת רישומים ומשתדלת להתמיד בהליכה 2-4 פעמים בשבוע כשעה. אני פונה אליכם בשאלה, האם יכולות להיות סיבות לכך שהירידה שלי במשקל היא איטית מידי? והאם יש לכם עצות בשבילי? אגב, ערכתי בדיקות מקיפות שיצאו תקינות, פרט לכך שחסר לי מעט ברזל והרופא לא ממליץ בשלב זה על נטילת כדורים.
תודה מראש על התייחסותכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל, אם תרחיבי ותגבירי את הפעילות הגופנית (כל יום לפחות שעה כולל קטעי ריצה) תראי תוצאות מעודדות. שנית, הציגי את התפריט היומי כולל כמויות ונראה מה אפשר לשפר. שלישית, ירידה של 5 ק"ג בשלושה חודשים אינה מלהיבה, אבל עדיין כמעט סבירה. זכרי, לא הקצב חשוב אלא ההתמדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד