שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    (:
    01/04/2010

היי
    בתור ספורטאית לשעבר וכיום מתאמנת בעיקר בחד"כ שומרת כמו שצריך "לפי החוקים" על תזונה נכונה ומאכלים בריאים רציתי לשאול משהו-
    אני אוהבת לשלב בארוחת הצהריים עם המנת חלבון (בשר) והפחמימה (אורז\פתיתים\פסטה וכו') מטבוחה קנויה או עריסה קנויה משתדלת לא יותר מ-3 4 כפיות.
    יש לציין שזה לא יום יום משהו כמו בערך 4 פעמים בשבוע רציתי לשאול האם יש בכך מניעה?
    האם זה לא בריא וכדאי להימנע מזה? בגלל כמות השמן שלא יודעים כמה יש ובגלל חומרים משמרים כאלה ואחרים?
    הערכים של שניהם עומדים על סביבות ה-100 קל' ל-100 גרם,6% שומן ל-100 גרם
    אשמח לתשובה בעיניין,תודה רבה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה

אהרון רזון
    01/04/2010

באופן עקרוני אני לא מעודד אכילת מאכלי ירקות מטוגנים, בעיקר קנויים, וזה, בין היתר בגלל הסיבות שמנית.
    אני מבין שאת מאוד אוהבת את המאכלים האלה (הרגל מבית אמא?), ובהתחשב בנתונים הטובים וההתנהלות שלך, את יכולה להרשות לעצמך לאכול אותם בכמות ותדירות שציינת. היה עדיף לו היה לך זמן וחשק להכין אותם בעצמך. לא קשה להכין מראש כמות גדולה עם פחות שמן ממה שמופיע במתכונים ולשמור במקרר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

(:
    02/04/2010

חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו