היי ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ..
    חדווה
    18/10/2007

היי .
    יש לי שאלה .
    אני עושה דיאטה שבה אני אוכלת ב1000-1500 קלוריות .
    אני עושה פעילות גופנית , כשעתיים בהליכון =1000- קלריות .

ככה שזה יוצא שאני אוכלת 500 קלריות ביום בערך .
    ומשתדלת לשתות המון מיים , 4-3 ליטר ביום .
    וכמובן שאוכל בריא : לחן קל , גבינות דלות שומן , מינומום שמן באוכל וכו'...

זו נישמעת לך דיאטה שאני אעלה בה בחזרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ..

הוספת תגובה

• זו בהחלט דיאטת רזון

ד''ר רוני חרמון
    19/10/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה קלריות

חדווה
    19/10/2007

כמה קלריות אני צריכה לצרוך אם אני רוצה לרדת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החשבון הוא כזה

אהרון
    19/10/2007

1 ק"ג שומן גוף = 7500 ק"ק. אם את רוצה להוריד קילו לשבוע את צריכה ליצור מאזן קלורי שלילי ממוצע של כ1100 ק"ק ליום. אני אוכל לעזור לך לחשב אם תמסרי את : משקל, גובה, גיל ופרוט הפעילות האירובית היומית בזמן ובמרחק. כמוכן אם יש לך גם פעילות אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשבון

מוניקה קרן
    20/10/2007

שלום אהרון,

1 ק"ג שומן = 9000 קלוריות. העניין הוא שקשה מאוד להגיע למצב של פירוק בלעדי של שומן. בד"כ תתפרק גם רקמת שריר ברמה מסוימת (רצוי כמה שיותר קטנה). 7700 קלוריות, זה החישוב שנהוג להשתמש בו, ליחס בין הרקמות.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון קל

אהרון
    20/10/2007

מוניקה, שבוע טוב
    1 ק"ג שומן טהור = 8800 ק"ק. זה לא קשה מאוד אלא בלתי אפשרי להוריד שומן בלבד. הורדת שומן מלווה תמיד באיבוד נוזלים וגם שריר במידה זו או אחרת, תלוי בשיטה.. הפוך, בנית שריר תמיד מלווה בהגדלת מסת השומן (פחות מן השריר אם אין מאזן קלורי חיובי) תוך הורדת אחוז השומן.
    הורדת 1 ק"ג משקל גוף נגרמת על ידי מאזן שלילי של 7000-8000 ק"ק, תלוי בשלב ובשיטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו