טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 18 ובחודשים האחרונים לא הפסקתי לאכול ג'אנק פוד וממתקים וכך קרה שביום ראשון לפני כמעט שבועיים עליתי על המשקל וגיליתי שאני שוקלת: שימו לב::::: 59 קילוגרמים שלמים!!!!!!!! הייתי בשוק, שבורה, בוכה..אבל אז החלטתי שאין מצב שאני נשארת ככה שמנה. (חשוב לציין שאני נמוכה, הגובה שלי הוא 1.58) ומאותו רגע החלטתי שאני לא נוגעת יותר בג'אנק פוד או בשוקולד.. ובאמת כבר שבועיים שלא נגעתי בזה.. התחלתי לאכול מסודר..והמון סלטים.שותה 8 כוסות מים ביום, .אני עושה כל יום הליכה מהירה של כחצי שעה (זה בערב) ובבוקר אני עולה כ-500 מדרגות (כל יום) ועושה 60 כפיפות בטן. השאלה שלי היא...האם יש מצב שאני אוכל להוריד 8 קילו בחודשיים? עוד חודשיים יש אירוע משפחתי מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב.. ואני רוצה להיראות חטובה ורזה.. אבל אמא שלי אומרת לי שאין סיכוי להוריד 8 קילו בחודשיים כי זה מסוכן וגם רק אנשים מאוד שמנים מצליחים להוריד ככה בחודשיים...האם זה נכון? זה ממש מדכא אותי....
כמה אני צריכה לרדת כדי להגיע למשקל האידאלי לגובה שלי? וכמה קילוגרמים ניתן להוריד בחודשיים? (אם אני אמשיך להתמיד בספורט ובתזונה)
תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
1. יש להעלות את זמן ההליכה לשעה ביום לפחות, עם קטעי ריצה. 2. להמנע לחלוטין מאכילת סוכר, קמח, תפו"א, אורז ויתר הדגנים. 3. לאכול לפחות 2 ק"ג ירקות טריים מגוונים ביום. (כמנה ראשונה בכל ארוחה) 4. 3-4 פעמים בשבוע דג טרי איכותי צלוי. 5. 3-4 פעמים בשבוע עוף ללא עור ושומן. 6. פעם בשבוע בקר טרי רזה . 7. ביצה קשה ליום. 8. גביע קוטג' 3% ליום 9. קופסת סרדינים. (לסנן את השמן) 10. שני פירות כארוחות ביניים.
אמא צודקת, אנשים שמנים מאוד יורדים מהר יותר (אם עושים את הדברים הנכונים), אבל גם לך יש סיכוי מסויים להשיג את היעד תוך חודשיים. רק אל תרעיבי את עצמך כי התוצאה תהיה הפוכה! . אל תשכחי, העיקר השמירה אחרי ההרזיה. המשקל האידאלי תלוי במבנה הגוף, אבל עם השלת 8 ק"ג תגיעי לשם בכל מקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד