מיואש וצריך עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואש וצריך עזרה
    אלעד
    03/04/2010

בדצמבר האחרון החלטתי לפתוח בדיאטה, שקלתי בערך 70, ומאמצע דצמבר עד אמצע מרס( דיאטה של 3 חודשים בערך ) הורדתי כ9 קילו; זה כלל תזונה של בערך 500 קלוריות מדי יום וספורט של שעה-שעה וחצי ביום...
    אני בן 17 ( גובה 1.7 ), באמצע מרס בסוף הדיאטה שקלתי בערך 61 ( BMI=21 ), הפכתי לרזה, אבל אחר כך הותקפתי בחשק עצום לאוכל שלא היה לי מעולם בעבר והתחלתי בימים מסויימים בסוג של "מתקפת אוכל" הכוללת אין-ספור מאכלים שהיו בהישג יד. עכשיו, כשבועיים אחרי תום הדיאטה, אני עולה על המאזניים ורואה 70! המשקל שהתחלתי ממנו ואני מיואש רצח... יש לכם המלצות בשבילי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואש וצריך עזרה

הוספת תגובה

• אי אפשר היה להגמר אחרת

אהרון רזון
    04/04/2010

מה שאתה עשית אינה דיאטה אלא הרעבה עצמית עויינת. הגוף מפצה את עצמו על מה שהוללת לו בחוסר אחריות וידע. יש לקוות שמלבד התקפות הזלילה הבלתי נשלטות , לא נגרם גם נזק בריאותי.
    ההמלצה הכי טובה שיש לי עבורך, היא לפנות דחוף לדיאטנית לקבלת מידע בסיסי והדרכה.
    צר לי לייאש אותך עוד יותר, אבל אחרי טירוף כזה משמינים (הרבה?) מעבר לנקודת ההתחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו