יש לי בעיה קטנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיה קטנה
    נועה קבסה
    18/10/2007

שלום קוראים לי נועה אני בת 11 ואני שוקלת בערך שלושים ו3 הבובה שלי הוא מטר 40 ואני רוצה לרדת במשקל ל-30 איך אני יכולה לרדת במשקל בלי לפגוע בגוף שלי ובגדילה שלי
    אשמך אם תעני לי בתודה נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיה קטנה

הוספת תגובה

• שלום נועה,

אהרון
    19/10/2007

אני לא שייך להנהלת הפורום אבל אני רוצה לעזור לך בהתבסס בהשכלתי בנושא ובניסיון אישי שלי לעצמי ולילדי.
    קודם כל טוב שאת החלטת לקחת את עצמך בידיים. בשלב הזה את לא זקוקה לדיאטה דלת קלוריות אלא לפעילות גופנית מתאימה ושאת אוהבת וחושבת שתוכלי להתמיד בה. אם לא, תמיד אפשר לגוון.
    פעילות גופנית נכונה לא רק שלא מפריעה להתפתחות, אלא תורמת לממוש כל פוטנציאל הגביהה שלך ולפתוח גוף מעוצב ובריא. אם את מאמצת פעילות גופנית כאורח חיים, היא גם תמנע או תקשה על ההשמנה בעתיד.
    באותה מידה, נחוץ להתרגל מעכשיו לאכול לפי עקרונות התזונה הנכונה. לצורך זה אני מציע לך לפנות לדיאטנית שתלמד ותדריך אותך עד שתפנימי את ההרגלים הנכונים. הני כמה עצות על רגל אחת:
    הפחיתי עד כמה שאפשר את המתוקים. במקוממם אכלי פירות.
    הרבה ירקות בכמה שיותר ארוחות.
    לחם מדגנים מלאים וגם פחמימות אחרות מלאות (אורז, פסטה וכו")
    5-6 ארוכות ביום מתוכן 2-3 ארוחות עיקריות לא כבדות, מאוזנות ומגוונות.
    הפחיתי במזון מטוגן (צ'יפס, שניצל, מלווח וכו")
    אכלי רק בשר (עוף או בקר) רזה וגם דגים (לפחות פעמיים בשבוע).
    העדיפי שמן מן הצומח על פני שומן מן החי. גם מרגרינה לא מומלצת בגלל שומן הטראנס.
    המנעי משתית משקאות ממותקים.
    העצה הכי חשובה: בעתיד אם בכל זאת תשמיני אל תתפתי לכל מיני דיאטות מוזרות, לא מאוזנות ומשוגעות שרק יפגעו בבריאות ובסופו של דבר יגבירו את ההשמנה. זכרי שקל יותר למנוע השמנה על ידי אורח חים נכון ותזונה נכונה, מאשר להוריד מספר רב של קילוגרמים.
    אשמח מאוד לענות לשאלות נוספות בנוסף לתשובות שתקבלי ממנהלי הפורום.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקלך תקין ואינך זקוקה לדיאטה

ד''ר רוני חרמון
    19/10/2007

מספיק לא לאכול חטיפים וממתקים והכול יסתדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו