דיאטת הרזייה מתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטת הרזייה מתונה
    רווית
    19/10/2007

שלום,
    אני בת 21 שוקלת 62 קילו גובה מטר 67 אני מעוניינת לרדת במשקל למראה טוב יותר.
    ראשית רציתי לדעת כמה עליי לשקול?
    שנית, רציתי הצעה לדיאטה מתונה.
    שלישית, התחלתי בדיאטה של חלבונים, כיום אני ביום השישי לדיאטה (לא אוכלת פחמימות בכלל - אוכלת רק מעדני דיאט, ירקות טריים, מנת בשר לא מטוגנת אחת ליום, ביצה, וטונה - זה דיאטה שאבי קיבל על מנת להוריד בדחיפות את רמת הסוכר בדם בשל עודף משקל גבוה), במקביל אני מבצעת הליכות כל ערב של כשעה והורדתי בשישה ימים אלו כקילו ורבע - האם זה תקין? האם החוסר בפחמימות עשוי לפגוע בי אם אמשיך בדיאטה זו עוד שבוע (אני יודעת שאסור לבצע דחאטה זו למעלה משבועיים ברצף)?
    אם הדיאטה תקינה - מה מומלץ שאעשה בתום השבוע / השבועיים האלו על מנת לא לבלבל את הגוף?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטת הרזייה מתונה

הוספת תגובה

• הדיאטה הכי טובה

אהרון
    19/10/2007

היא דיאטה מאוזנת ומתונה, לא פחות מ20 ק"ק לק"ג גוף. הפעילות האירובית שאת עושה חשובה מאוד, תנסי להגביר את הקצב או המרחק, לפחות 7 ק"מ ליום. דיאטת חלבונים לא מומלצת אפילו לשבועים אבל אם את בריאה לא תגרום נזק לאורך הזמן הזה. את צריכה לאמץ הרגלי אכילה נכונים כאורח חיים ולא דיאטות לא מאוזנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטת הרזיה

מוניקה קרן
    20/10/2007

שלום רווית,

משקלך תקין כבר כעת, ביחס לגובה. אם את רוצה לרדת עוד כמה קילוגרמים למעו מראה טוב יותר, רק את יכולה להעיד מתי תרגישי בנוח עם הגוף שלך. כדאי שזה לא יהיה קילוגרמים רבים מדי, כי אז יקשה עלייך יותר לשמור על המשקל הנמוך החדש.

קצה הירידה הוא סביר לשבוע הראשון. כנראה שבהמשך תהיה האטה. איני ממליצה כלל על דיאטת חלבונים, אלא במקרים מאוד מסוימים. לטווח הארוך היא יכולה לגרום לנזקים, לטווח הקצר אם את בריאה, אין נזק ממשי.

כדי לחזור לדיאטה מתונה, עלייך להוסיף את הפחמימות בהדרגה.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו