חלבונים בלבד...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלבונים בלבד...
    shelly
    11/04/2010

שלום. אני בת 23, גובהי 1.76 ומשקל 65.
    אני עובדת בקונדיטוריה כמה חודשים ובחודשים אלה התזונה שלי הייתה לקויה, אכלתי המון שומנים ופחמימות...כגון קרואסונים, עוגות קרם וכדומה....
    התחלתי לפני כשבועיים דיאטת חלבונים שבה הורדתי לגמרי את הפחמימות ואני עושה פעמיים בשבוע אימון ספינינג...
    אז לשאלתי....האם זה מסוכן להוריד לגמרי את הפחמימות או שניתן לצרוך פחמימות ממקורות שונים וטובים? או שמא זה מוגזם לאכול חלבונים בלבד?
    ועוד שאלה שמטרידה אותי...האם בגילי ובהתאם לגובה שלי יש מצב שהגעתי למשקל מסויים שממנו לא ניתן לרדת? כי זה נראה לי כמעט בלתי אפשרי לרדת עוד 5 קילו לפחות....

תודה על תשובתך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלבונים בלבד...

הוספת תגובה

• הי שלי

ד''ר רוני חרמון
    13/04/2010

כמעט בכל מוצר שאצ אוכלת יש כמות של פחמימה כך שלעולם אין אוכל נטול פחמימה. מחקרים הראו שדיאטה דלת פחמימה אינה מזיקה. המשקל הסופי שלך יכול להגיע למשקל העצמות הגידים והאברים הפנימיים כ- 35 ק"ג אבל זה לא נראה יפה משקלך כרגע תקין את יכולה לשפר במקצת לא להגזים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו